900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Razkrivamo, kakšen je odnos Line in Romane po šovu

27. 10. 2021; 07.00
Avtor: K.M.
LINA IN ROMANA
Resničnostni šov Kmetija je igra, a se v njej vseeno spletejo prijateljstva in na drugi strani sovražni odnosi. Razkrivamo, kakšen je danes odnos Line in Romane. Sta ena v drugi našli prijateljico?

Tisti, ki spremljate letošnjo sezono šova Kmetija ste zagotovo opazili, da se je odnos med Lino in Romano iz tedna v teden spreminjal. Najprej je bila Romana del klana, potem je stopila na drugo stran, zadnje dni pa se je spet povezala z Lino, Aljažem, Tjašo, Ginom in ostalimi. Kakšen pa je njihov odnos danes? 

Lina Majcen je na družbenem omrežju razkrila, da sta po koncu snemanja z Romano ostali v dobrih odnosih. Na vprašanje na Instagramu, s kom s kmetije ima največ stikov, je Lina namreč odgovorila: "Z Romano Lavrič, ona je res en tak cukrček." K temu pa je še dodala, da ste z veliko tekmovalci še vedno sliši, seveda pa je iz tega odgovora izvzela svojega fanta Aljaža. 

Sicer pa so tisti, ki Romano in Lino spremljajo na družbenih omrežjih, opazili tudi dejstvo, da sta skupaj z Aljažem pretekli vikend tudi žurali. Še en dokaz, da so odnosi več kot očitno odlični. 

prejšnji članek
Tako je ime sinu Blaža Švaba
Svet slavnih
Tako je ime sinu Blaža Švaba
naslednji članek
Pevka Alya se je slekla sredi ničesar
Svet slavnih
Pevka Alya se je slekla sredi ničesar
#nasazenazenska
nasazenazenska