Lauren Hunter Daman Svet24.si

Pred kamero se je ustrelila v vagino

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa pl 3 Reporter.si

Je Janša sodobni Valjhun, ki skuša čim bolj ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Državni HSE plačuje Snežičeve tožbe proti ...

Tanja Ribic 50_01 Odkrito.si

Tanja Ribič: RESNICE ne moreš skriti!

mura mm 1 Ekipa24.si

NOROOO! Britanec IAN, veliki NAVIJAČ Mure, je v ...

Tako je ime sinu Blaža Švaba
| K.M.

Tako je ime sinu Blaža Švaba

Kadar ne dela, Blaž Švab preživlja čas s sinom, ki mu prepeva predvsem ljudske pesmi., Adrian Pregelj

Glasbenik in voditelj je v oddaji Ena na ena spregovoril o tem, koliko ga je spremenilo očetovstvo, razkril pa je tudi sinov ime.

Pred dobrim letom in pol se je Blaž Švab prvič razveselil vloge očeta. Urošu Slaku je v oddaji Ena na ena zaupal, kako ga je ta nova vloga spremenila. 

"Včasih je bila moja vrednota, da delam 12 ur na dan, zdaj je moja vrednota, da delam 4 ure in da sem čim več s svojim sinom. Ti trenutki so mi najbolj dragoceni. Najtežje je bilo to, da sem z njim, da sem prisoten. Ko smo to mal odete pripeljali iz porodnišnice, se je pričela epidemija, z modrijani smo nehali igrati, na vseh ostalih področjih sem nehal delati. Nekoga, ki je bil prej v takem delovnem pogonu privezat doma. Družina je komaj nastala, kroži nek virus, ki gre menda na pljuča, s katerimi sem jaz že imel težko izkušnjo v otroštvu. Je bila kar težka preizkušnja. Šli smo dan po dan. 24 ur je bilo pomembnih, dejmo počasi planirat in dejmo se ponižno in skromno učiti iz očetovstva," je povedal Blaž, na vprašanje, kako je sinu ime, pa je odgovoril: "Moj sin je borec, to pomeni, da mu je ime Lev." K tem pa dodal, da mu je "lev" od nekdaj simbol nekoga, ki se bori. Punčki pa bi nadel ime Marija, po stari mami, ki je bila v njihovi družini simbol vedrosti.

Preberite še Blaževo iskreno izpoved o tem, zakaj je v otroštvu večkrat skoraj umrl.

>>KLIKNITE TUKAJ<<