Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Sentya v šov po pravo ljubezen

19. 11. 2021; 10.00
Avtor: Vesna Meško
sentya-tiya-awbell

Sentya Tiya Awbell foto: POP TV

Če se nemalokrat zdi, da so se akterji šova Ljubezen po domače odločili za sodelovanje zaradi prepoznavnosti, slednje za Sentyo Tiyo Awbell ne drži. Tekom klepeta nam je zaupala, zakaj je sklenila dati priložnost nekoliko drugačni obliki iskanja ljubezni …

Sentyo smo spoznali kot zelo prijazno, spoštljivo in komunikativno kandidatko šova Ljubezen po domače. Nasmejano dekle sinje modrih oči je nemudoma pritegnilo Davidovo pozornost, zato ni bilo ravno presenečenje, da ji je namenil zlato karto in jo povabil na Obalo, da se pobližje spoznata. A kako se je pravzaprav znašla v resničnostnem šovu? Mar kljub svojim številnim pozitivnim lastnostim v zunanjem svetu ni našla prave ljubezni?

Sentya se je pogumno podala na pustolovščino v šov Ljubezen po domače. foto: POP TV

»Za menoj je nekaj lepih ljubezenskih zgodb, ne veliko, nekaj pa le. Poti s prijetnimi partnerji so se sčasoma razšle zaradi drugačnih pogledov na življenje. Da ne spoznam partnerja, s katerim bi se bolj ujela na raznolikih področjih, je zlasti čudilo moje drage prijateljice, ki v meni vidijo veliko kvalitet. Je pa res, da je bila moja poslovna pot v minulih letih zelo razgibana in kaj pa vem, morda pa si nisem vzela dovolj časa,« razmišlja Sentya in nadaljuje, da ji je nekega dne prijateljica predlagala, naj se opogumi in poskusi srečo v oddaji Ljubezen po domače. Kdo ve, morda pa jo življenje prijetno preseneti in bo ravno tam našla tisto, po čemer hrepeni. Prijateljica ji je tako med prepričevanjem pokazala predstavitveni video Davida Krulčiča in ker jo je nemudoma pritegnil s svojo simpatičnostjo, se nenadoma ideja o ljubezni pred kamero ni več zdela tako oddaljena, nemogoča.

Sentya, David in Vanja foto: VOYO

»In tako sem si po razmisleku rekla, zakaj pa ne, konec koncev bo to ena preizkušnja, ki ponuja upanje. Pa sem zbrala pogum, se podala na pustolovščino, osebno spoznala fanta, ki sem ga videla v predstavitvenem videu in bila nad njim zelo prijetno presenečena. David me je namreč lepo sprejel, v njegovi družbi sem se prijetno počutila, z njim pa sem se lahko poistovetila tudi zaradi tega, ker imava podobni življenjski zgodbi, oba sva denimo zaradi smrti ostala brez očeta,« je spomine na izkušnjo v šovu strnila Sentya, ki pa je nadaljevanje zgodbe na Obali seveda zadržala zase. Kako se je odvila njena ljubezenska pustolovščina, boste videli v nadaljevanju oddaje, ki je bila ne glede na številne zabavne peripetije ustvarjena zato, da povezuje osamljena srca željna ljubezni.

Sentya je tudi nas navdušila s svojo vedro naravo. foto: POP TV

Morda vas zanima še:

Ljubezen po domače: Matej v resnici predan ciljem in delu

prejšnji članek
Robert Roškar se je vrnil na radio in pojasnil, kaj se je zgodilo
Svet slavnih
Robert Roškar se je vrnil na radio in pojasnil, kaj se je zgodilo
naslednji članek
Slovenska kaskaderka dvojnica igralke Megan Fox
Svet slavnih
Slovenska kaskaderka dvojnica igralke Megan Fox