Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Davidova nona po nesrečnem padcu končno doma

22. 11. 2021; 07.00
Avtor: Vesna M
david-krulčič

David in nona foto: Osebni arhiv

David Krulčič je presrečen, ker se je njegova 91-letna babica vrnila domov. Zaradi nesrečnega padca je bila namreč v bolnišnici skoraj pet mesecev. Kaj se je zgodilo in kako se drži danes?

David, ki ga spremljamo v oddaji Ljubezen po domače, je močno navezan na svojo drago babico, s katero si deli dom in ji po svojih močeh pomaga pri potrebnih opravilih. So jo pa doma zadnje mesece zelo pogrešali, saj je utrpela poškodbo, zaradi katere je najprej morala na operacijo, ki ji je sledila še dolga rehabilitacija.

Končno doma, pri svojih najdražjih. foto: Osebni arhiv

»Nona je pred štirimi, petimi meseci tako padla, da ji je počil kolk. Bila je na operaciji, tekom katere so ji namestili vijake, nato pa je bila v bolnišnici v Sežani štiri mesece na rehabilitaciji. Ker niso bili dovoljeni obiski, je nisem videl dva meseca. Zdaj se je po dolgem času vrnila domov,« nam je v klepetu zaupal David in v nadaljevanju pojasnil, da zanjo skrbijo on, sestra in mama ter da je vse skupaj nekoliko težje kot pred poškodbo. Babica namreč zelo težko hodi, zaradi česar je na vozičku.

Se pa operacija žal ni iztekla tako, kot so upali, saj je po posegu nameščen vijak popustil zaradi krhkih kosti. »Zdaj so jo želeli znova operirati, da bi ji zamenjali kolk, ampak se ne strinjamo. Čeprav ima zdravo srce in kri, resnično ne upamo tvegati, nenazadnje lahko že sama anastezija pri starejših prinaša zaplete,« svoj vidik razloži David, ki ne skriva, kako pomembno vlogo ima babica v njegovem življenju.

prejšnji članek
Ambrož in Nina hiško spreminjata v topel dom
Resničnostni šovi
Ambrož in Nina hiško spreminjata v topel dom
naslednji članek
Horoskop: Na novo boste začeli dojemati življenje
Horoskop
Horoskop: Na novo boste začeli dojemati življenje