Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Denis je mož beseda

22. 11. 2021; 05.00
Avtor: V.M.
denis-tajhman

Denis Tajhman foto: POP TV

Vas zanima, kakšen je Denis, ko ga ne spremljajo kamere?

Predstaviti se pred kamero ni vedno najlažje, zato akterje resničnostnih šovov radi pocukamo za rokav, da z njimi sproščeno poklepetamo o življenju in jih tako spoznamo še v bolj pristni luči. Tokrat nam je svoj pogled nase in na medsebojne odnose predstavil Denis Tajhman, ki ga lahko spremljamo v šovu Ljubezen po domače, kjer se poteguje za srce Metke Krajnc.

»Sam do sebe sem zelo strog. Najbolj pomembno mi je, da se človek drži tega, kar reče, tako da se tudi sam tega vedno poskušam držati. V službo recimo nikoli ne bi zamudil, pa tudi sicer gledam, da sem točen in da se držim dogovorov. Ob nepredvidenih situacijah sicer slednje ni vedno mogoče, si pa vsekakor zelo prizadevam, da držim besedo. Lahko rečem, da sem mož beseda,« nam zaupa Denis, ki se mu v življenju zdi zelo pomembno tudi to, da stremi k izboljšavam, vedno namreč dela na tem, da bi bil boljši ter da dela korake naprej in ne nazaj.

Denis Tajhman foto: POP TV

Mladi Pomurec, ki ga prijatelji opisujejo kot veselega, pozitivnega in nasmejanega človeka, sam zase pravi, da sicer ni težaven, da pa zna biti nekoliko težek po karakterju, saj ljudem ne daje druge priložnosti. »Prepričan sem, da je ena priložnost povsem dovolj, saj kasneje nastopi zgolj izkoriščanje. Če ljudje zafrknejo in dobijo novo priložnost, potem mislijo, da bodo lahko dobili še tretjo ali celo četrto. Tega jaz ne odobravam in dam to tudi jasno vedeti,« razloži svoj vidik 28-letnik, ki je tudi sam v odnosih zanesljiv in predan, daleč največ pa mu pomeni njegova družina.

Kmalu vam bomo zaupali, katera princeska mu lepša življenje po šovu …

prejšnji članek
Slovenska igralka se je odločila za lepotni popravek
Svet slavnih
Slovenska igralka se je odločila za lepotni popravek
naslednji članek
Glavoboli, slabost in pešanje vida lahko kažejo na možganski tumor
Zdravje
Glavoboli, slabost in pešanje vida lahko kažejo na možganski tumor