Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Franci se je na razvajanju omehčal, kaj pa Danica?

24. 11. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
ljubezen-po-domače

Franci in danica foto: VOYO

Ustvarjalci šova Ljubezen po domače so Francija in Danico popeljali na morsko razvajanje, kjer sta si lahko privoščila tudi sproščujoče wellness užitke. Pa ju je romantičen oddih povezal, kot so upali?

Franci Kemperl ni skrival, kako zelo uživa na oddihu, kakršen mu je bil doslej zaradi obilice dela na kmetiji in v gozdu povsem neznan. Kopanje v morju, sprehodi po obali, uživanje v kulinariki in izbrani pijači, pa romantično razvajanje v masažnem bazenu s prečudovitim razgledom na utripajoče luči v daljavi. Da o masaži sploh ne govorimo. Razvajanje je prijalo tudi Danici, ki je Francija že poprej večkrat opozorila, da del življenja ni zgolj delo in odrekanje.

Franci Kemperl foto: VOYO

»Mirne duše bi še bila v njegovi družbi, zakaj pa ne, sploh če mi je tako lepo, kot mi je bilo te dneve. Sem vesela, da sem s Francijem preživela te lepe dneve. Ne vem, kako bi bilo, če bi s kom drugim, ampak mi je bilo o.k., da sem z njim,« je strnila občutke po oddihu Danica.

Pa Franci, ki se je opazno sprostil in Danici vidno izkazoval naklonjenost? »Z Danico sva se veliko pogovarjala o najini preteklosti, o naju dveh in kako bi bilo v prihodnosti, če bi živela skupaj,« je pojasnil in v nadaljevanju dodal, da se bosta med vračanjem v realnost odločila, kako naprej.

»Moje mnenje je, da midva greva zdaj pravzaprav čisto vsak v svoje življenje, takšno, kot sva ga imela prej. Rada se bom še kdaj z njim kaj podružila, tako ali drugače pa bo čas pokazal svoje,« je zgodbo v šovu Ljubezen po domače zaključila Danica.

Danica Sentič foto: VOYO

Franci in danica

Franci in danica foto: VOYO

prejšnji članek
Ko potrka ljubezen: Igralec povsem izčrpan
Svet slavnih
Ko potrka ljubezen: Igralec povsem izčrpan
naslednji članek
Polona presrečna, odpira svojo sanjsko kavarno!
Resničnostni šovi
Polona presrečna, odpira svojo sanjsko kavarno!