ales hojs bobo6 Svet24.si

Aleš Hojs pomotoma objavil zasebno sporočilo: ...

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

Tanja Ribic 50_01 Odkrito.si

Tanja Ribič: RESNICE ne moreš skriti!

ronaldo pink Ekipa24.si

Prosila Ronalda in DOBILA! Ameriška zvezdnica ...

Franci se je na razvajanju omehčal, kaj pa Danica?
| V.M.

Franci se je na razvajanju omehčal, kaj pa Danica?

Franci in danica, VOYO

Ustvarjalci šova Ljubezen po domače so Francija in Danico popeljali na morsko razvajanje, kjer sta si lahko privoščila tudi sproščujoče wellness užitke. Pa ju je romantičen oddih povezal, kot so upali?

Franci Kemperl ni skrival, kako zelo uživa na oddihu, kakršen mu je bil doslej zaradi obilice dela na kmetiji in v gozdu povsem neznan. Kopanje v morju, sprehodi po obali, uživanje v kulinariki in izbrani pijači, pa romantično razvajanje v masažnem bazenu s prečudovitim razgledom na utripajoče luči v daljavi. Da o masaži sploh ne govorimo. Razvajanje je prijalo tudi Danici, ki je Francija že poprej večkrat opozorila, da del življenja ni zgolj delo in odrekanje.

Foto: VOYO - Franci Kemperl

»Mirne duše bi še bila v njegovi družbi, zakaj pa ne, sploh če mi je tako lepo, kot mi je bilo te dneve. Sem vesela, da sem s Francijem preživela te lepe dneve. Ne vem, kako bi bilo, če bi s kom drugim, ampak mi je bilo o.k., da sem z njim,« je strnila občutke po oddihu Danica.

Pa Franci, ki se je opazno sprostil in Danici vidno izkazoval naklonjenost? »Z Danico sva se veliko pogovarjala o najini preteklosti, o naju dveh in kako bi bilo v prihodnosti, če bi živela skupaj,« je pojasnil in v nadaljevanju dodal, da se bosta med vračanjem v realnost odločila, kako naprej.

»Moje mnenje je, da midva greva zdaj pravzaprav čisto vsak v svoje življenje, takšno, kot sva ga imela prej. Rada se bom še kdaj z njim kaj podružila, tako ali drugače pa bo čas pokazal svoje,« je zgodbo v šovu Ljubezen po domače zaključila Danica.

Foto: VOYO - Danica Sentič