favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Tjaša razkriva svojo plat ljubezenske zgodbe

25. 11. 2021; 07.00
Avtor: Vesna Meško
tjaša-vrečič

Tjaša Vrečič foto: Osebni arhiv

Tjašin in Ginov vroči trening v šovu Kmetija je dvignil veliko prahu, sledile so govorice, ki so postale še glasnejše, ko se je lepotica po vrnitvi domov razšla z dolgoletnim fantom. A kaj se je v resnici dogajalo? Tjaša je za njena.si razkrila svojo plat zgodbe …

Tjaša Vrečič se je v šov Kmetija odpravila visoko motivirana in fokusirana na zastavljeni cilj. Da bi ji taktike kar najbolje uspevale, je čustva pustila doma in se popolnoma prepustila igri. A življenje v izolaciji ni tako preprosto, kot se morda zdi gledalcem pred TV zasloni, v iskanju zavetja pred direndajem se je rodilo prijateljstvo, nepričakovano pa so vzklila tudi nova čustva, ki jih je skušala zadržati zase.

Preberite: Prepričani smo, da jih boste oboževali. >>KLIKNITE TUKAJ<<

Tjaša in Gino sta v šovu spletla prijateljstvo. foto: voyo

Tjaša, ko ste vstopili v šov in se pričeli privajati na popolno izolacijo od zunanjega sveta, so se najbrž zabrisale tudi meje med resničnostjo in občutki, ki ste jih doživljali na posestvu. Gledalci smo lahko videli, da sta z Ginom spletla prijateljstvo in da vaju hkrati močno privlači tudi medsebojna energija. Kaj se je v resnici dogajalo med vama? Videli smo vas nasmejano in razigrano, s kakšnimi čustvi pa ste se soočali v sebi?

Res je bilo za nas najboljše, da čim prej pozabimo na kamere in na to, kaj se zunaj dogaja ter se prepustimo kmetiji in igri. Z Ginom sva se že prvi teden hitro povezala. V hiši je bila velika gneča, hkrati je bilo zelo glasno, zato sva se umaknila v sobo, saj nama nekako ni ustrezala ta glasnost. Tako sva se začela spoznavati in takrat slučajno postala tudi največja zaveznika. Spoznala sva, da imava veliko skupnih želja in ciljev, pa skupne poglede na svet in strast do fitnesa. Res sva se zelo povezala. Vsak pa je tudi videl, da je Gino zelo postaven fant, tako da lahko rečem, da mi je bil zelo simpatičen in je zato bilo v njegovi družbi še lažje. Ampak bolj kot smo se bližali koncu, bolj napeto je bilo med nami. Takrat sva tudi prvič spoznala, da pa mogoče je med nama malo večja naveza in so se razvila tudi kakšna čustva. Ker pa je to bila le igra in se je potrebno zavedati, da moraš človeka spoznati tudi izven šova, sva ta čustva bolj kot ne držala zase.

Tjaša Vrečič foto: Osebni arhiv

Tako gledalci, kot sotekmovalci so vam očitali neprimerno vedenje, saj ste imeli doma fanta. A vsaka zgodba ima dve plati, kakšna je vaša?

Neprimerno vedenje ... čisto vsi so vedeli, da imam doma fanta, saj sem to povedala že v prvi oddaji. Dejansko pa so me gledalci obsojali zaradi enega treninga v fitnesu in to je to. Trening je bil takšen, kot je bil, vse skupaj je bila zafrkancija. Gledalci so ob videnem takoj mislili, da sva z Ginom skupaj, pa da imava ne vem kaj … Dejansko pa so do te ocene prišli samo zaradi treninga, drugega namreč ni bilo nič spornega. Včasih se sprašujem, če obsojajo ljudje tudi filmske igralce, ki so poročeni, imajo družine in pač v filmu odigrajo dano vlogo.

Kaj pa vajina medsebojna privlačnost? Glede na izjave, so slednje opazili tudi sotekmovalci?

Res je, da sva se zelo privlačila. Pogovarjala sva se tudi, kaj bo, ko bomo zunaj, ampak to je pa tudi to. Tistih tekmovalcev, ki so karkoli očitali, pa vidimo, da jih ni bilo veliko. So pa meni želeli slabo. In jaz sem mnenja, da se osebnega življenja in igre ne meša skupaj. Ne smeš človeka izkoriščati in vpletati njegovo osebno življenje v igro samo zato, ker hočeš nekoga v tekmovanju utišati. Seveda pa lahko vidimo precej smešne, nasprotujoče si izjave. Enkrat me recimo Franc obsoja in govori, da delam marsikaj in da imam zunaj fanta, spet drugič pa reče, da fantje nimajo sreče, saj od nas punc ne dobijo ničesar. Tako da naj si vsak izbere svojo resnico.

Tjaša Vrečič foto: Osebni arhiv

Torej vidite te izjave zlasti kot metanje polen pod noge?

Poleg osebne izkušnje, sedaj šov spremljam tudi kot gledalka in ob videnem mi je zanimivo zlasti to, da so imele o meni marsikaj povedati ene in iste osebe. Širile so laži, ki niti približno niso resnične. So pa povsem drugačen odnos pokazali tisti, s katerimi smo se zelo veliko družili in si veliko zaupali. Čeprav ti tekmovalci vedo največ o meni, nimajo nič grdega za povedati. Vse to metanje polen pod noge je najbrž vzklilo iz tega, da sem bila zelo velika konkurenca. Edina taktika, ki bi lahko delovala proti meni, je bila namreč ta, da se me utiša s širjenjem laži ter vpletanjem fanta in Gina. To je bilo pod pasom in na zelo osebni ravni. Res se sprašujem, o čem bi določene osebe govorile, če ne bi bilo v šovu mene?

Tjaša Vrečič foto: POP TV

Kaj pa se je zgodilo, ko ste prišli iz šova domov? Kako vas je sprejel fant in kaj se je v nadaljevanju odvilo med vama?

Ko smo prišli domov, me je fant zelo lepo sprejel. Pomenila sva se o vsem. Hvaležna sem bila tudi, da je prišel na obisk na kmetijo in da je lahko videl, kako dejansko stvari potekajo. Žal pa sva po več premišljenih pogovorih sprejela skupno odločitev, da je boljše da greva narazen.

Vam je žal, da se je tako razpletlo? Bi ravnali drugače, če bi lahko zavrteli čas nazaj?

Če bi lahko zavrtela čas nazaj, z Ginom ne bi posnela tistega skupnega treninga, ki je dvignil toliko prahu. Vem pa, da bi bila kemija med nama vseeno prisotna, saj je to nekaj taksnega, kar sam ne moreš nadzorovati.

Tjaša in Gino se družita tudi po šovu. foto: Osebni arhiv

Kako se je torej v nadaljevanju odvila zgodba z Ginom? Sta po snemanju šova dala priložnost drug drugemu?

Ko smo prišli ven, sva se z Ginom pogovorila. Opazila sva, da nama v realnem življenju predstavlja problem razdalja, jaz imam namreč redno službo in zelo težko najdem čas, da bi se dobivala. Je pa tudi res, da sva oba mlada, hkrati pričakujeva, da se nama bo odprlo veliko novih poslovnih vrat in je zato morda dobro, da za enkrat ostane najin odnos samo na prijateljski ravni. Sva pa definitivno redno v stikih, še zmeraj si zelo zaupava, le na celotno situacijo gledava z bolj realnimi očmi in se ne slepiva. Če pa bo kdaj kakšna priložnost za kaj več, bomo pa videli.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: To je Matejeva ljubezen
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: To je Matejeva ljubezen
naslednji članek
Horoskop: Vas jezijo sodelavci?
Horoskop
Horoskop: Vas jezijo sodelavci?