pakistan, linčanje Svet24.si

FOTO: Do smrti pretepen in zažgan, ker naj bi ...

20180703-00871491 Svet24.si

Janša si je z milijoni zagotovil njegovo podporo,...

resni.ca, shod, protest-4.-12 Svet24.si

FOTO: Shod v Ljubljani, prerivanje med protestniki...

policija, policijska ura, koronavirus, epidemija bobo Reporter.si

Sistem v javnem sektorju je bolj trdoživ in ...

20211011-01087832 Necenzurirano

Bojana Beović je le še zvočnik vlade #kolumna

samsung-galaxy-z-flip3-5g, maja-ferme Njena.si

Popolno darilo za vsako torbico – je majhen, ...

sasa luka doncic Ekipa24.si

Saša DONČIĆ po vrnitvi iz Dallasa priznal, da ...

Kmetija: Majda spregovorila o tragični smrti snahe
| K.M.

Kmetija: Majda spregovorila o tragični smrti snahe

Majda, Voyo

Dvoboj za obstanek proti Tjaši je danes izgubila Majde, ki je pred areno spregovorila tudi o tragičnem življenju in nenadni smrti snahe.

"Vnukinja še ni bila stara dve leti. Snaha je hodila v službo, imela je prosti vikend, bila sem pri njima in mi je rekla, da jo boli glava. Nato se je sama odpeljala h zdravniku in v bolnico, da je dobila napotnico. Zadnji klic iz snahinega telefona je bil od zdravnika, ki me je klical, da so jo dali v Celju v komo in jo odpeljali v Ljubljano. To je bilo ravno na materinski dan, žila ji je počila v glavi," je s solzami v očeh pred dvobojem povedala Majda, ki je razkrila, da je snaha umrla le nekaj dni potem, ko so jo sprejeli v bolnico. K temu je še dodala, da je imela v življenju veliko slabih trenutkov in le redke pozitivne, vseeno pa upa, da bo tudi za njo kdaj posijalo solze. 

Majda je morala kasneje premoč morala priznati veliko mlajši Tjaši in se morala skoraj pred finalom posloviti od tekmovalnega dela Kmetije. "Po eni strani sem žalostna, ker zapuščam kmetijo in svojo bivšo družino. Tilnu pa privoščim zmago. Ostal mi je pri srcu, čeprav se je velikokrat poigral z mano," je po slovesu povedala Majda.