nadzornasoba Svet24.si

Na intenzivnem covidnem oddelku: 40 minut ...

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

denis-tajhman Njena.si

Ljubezen po domače: Denis s kartami pravilno ...

anamarija lampic Ekipa24.si

JO PREPOZNATE? Anamarija Lampič JEMLJE DIH! Naša...

Kmetija: Majda spregovorila o tragični smrti snahe
| K.M.

Kmetija: Majda spregovorila o tragični smrti snahe

Majda, Voyo

Dvoboj za obstanek proti Tjaši je danes izgubila Majde, ki je pred areno spregovorila tudi o tragičnem življenju in nenadni smrti snahe.

"Vnukinja še ni bila stara dve leti. Snaha je hodila v službo, imela je prosti vikend, bila sem pri njima in mi je rekla, da jo boli glava. Nato se je sama odpeljala h zdravniku in v bolnico, da je dobila napotnico. Zadnji klic iz snahinega telefona je bil od zdravnika, ki me je klical, da so jo dali v Celju v komo in jo odpeljali v Ljubljano. To je bilo ravno na materinski dan, žila ji je počila v glavi," je s solzami v očeh pred dvobojem povedala Majda, ki je razkrila, da je snaha umrla le nekaj dni potem, ko so jo sprejeli v bolnico. K temu je še dodala, da je imela v življenju veliko slabih trenutkov in le redke pozitivne, vseeno pa upa, da bo tudi za njo kdaj posijalo solze. 

Majda je morala kasneje premoč morala priznati veliko mlajši Tjaši in se morala skoraj pred finalom posloviti od tekmovalnega dela Kmetije. "Po eni strani sem žalostna, ker zapuščam kmetijo in svojo bivšo družino. Tilnu pa privoščim zmago. Ostal mi je pri srcu, čeprav se je velikokrat poigral z mano," je po slovesu povedala Majda.