Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Denis s kartami pravilno napovedal rojstvo

27. 11. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
denis-tajhman

Denis in Metka foto: Osebni arhiv

Denis je po zmenku z Metko romantičen večer popestril še z vedeževanjem iz kart. Zdi se neverjetno, a njegova napoved se je uresničila veliko prej, kot bi si sploh upala pričakovati …

Denis Tajhman se zasebno ukvarja tudi z vedeževanjem iz kart, kar pa je blizu tudi Metki, ki je izrazila željo, da tudi njej napove prihodnost. Denis je tekom vedeževanja vzbudil največ pozornosti z napovedjo rojstva. »Tu je karta, ki opozarja na nosečnost, to pomeni novo rojstvo, otroka ali na primer hišnega ljubljenčka,« je dejal med branjem kart, Metka pa se je pošalila, da si bo morda omislila še eno mačko.

Preberite: Brez njih ne boste mogli zdržati to jesen in zimo! KLIKNITE TUKAJ

Denisovo vedeževanje foto: VOYO

In kaj od napovedi se je uresničilo? »Točno na tisti jesenski dan, 10. oktobra, ko sem napovedal rojstvo, se je skotila mucka, ki je danes pomemben del mojega življenja. Zanjo takrat seveda še nisem vedel,« je pojasnil Denis, ki si je že od nekdaj želel mačko pasme Britanka, a za uresničitev želje ni bilo primernega časa.

Denis je napovedal rojstvo. foto: VOYO

A kot je napovedal v kartah, je decembra nastopil čas za nove začetke, iz tujine se je namreč preselil domov, nato pa našel oglas za natanko takšno mačko, kot si jo je želel. »Ko sem to povedal Metki, je bila navdušena, saj obožuje živali. Skupaj sva se odpravila po mucko, ki je kmalu pokazala, da je resnično nekaj posebnega.«

Denis in Domina foto: Osebni arhiv

Denis je svojo mačjo prijateljico poimenoval Domina, slednja pa je na družbenih omrežjih že prava mala zvezda. »Ker se je že od začetka posebno vedla, sem jo pričel snemati in fotografirati, vse to pa je privedlo do tega, da je postala prepoznavni lik mojega podjetja Vioria. Domina mi veliko pomeni, še posebej veliko vlogo pa ima to, da sem jo sam napovedal in pa to, da sva se ravno z Metko odpravila ponjo, nevede, da se je skotila na dan mojega vedeževanja v šovu,« je pojasnil Denis, ki ga majčja prijateljica spremlja skoraj na vsakem koraku.

Metka in Domina foto: Osebni arhiv

Denis Tajhman foto: Osebni arhiv

Več o slavni mucki Domini, vam razkrijemo že zelo kmalu ...

prejšnji članek
Nataša Gorenc: pomembno je, da te ne uščipne vsakič, ko se skloniš
Zdravje
Nataša Gorenc: pomembno je, da te ne uščipne vsakič, ko se skloniš
naslednji članek
Horoskop: Ne mislite le na svoje ugodje
Horoskop
Horoskop: Ne mislite le na svoje ugodje