GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Pevec skupine Zvita feltna že 11 let v resnem razmerju

28. 11. 2021; 09.00
Avtor: Revija Lady
Blaž Gec

Blaž Gec in njegova srčna izbranka foto: Revija Lady

Pevec skupine Zvita feltna Blaž Gec je v nasprotju z mnogimi fanti njegove starosti resno zaljubljen. Z Moniko sta skupaj že enajst let, pred dobrim letom pa sta se preselila v svojo hišo v Dutovljah.

Monika in  Blaž sta po izobrazbi  učitelja in poučujeta na isti osnovni  šoli v Sežani. Kljub  temu pa v službo ne  hodita skupaj, saj   imata sila različne  urnike. Predvsem  Blaž zjutraj začenja  pouk veliko pozneje.

Že 11 let srečno zaljubljena. foto: Profimedia

Monika v srednji šoli ogrela njegovo srce

Prijetna kraška vasica Dutovlje je dom Blaža Geca in  njegove Monike, dekleta, ki  mu je že v gimnaziji pognalo kri   po žilah. »Bila je v prvem letniku,  jaz pa v četrtem, ko sem spoznal,  da mi je všeč. Ona seveda tega ni   opazila, jaz pa sem jo zalezoval, a   na tak prijeten in diskreten način.   Poznal sem celo njen urnik, vedel   sem, kje se giblje, in se običajno po   naključju tam znašel tudi sam. A   ona se name ni nič kaj dosti ozirala   in kar dobrega pol leta sem se moral truditi, da me je opazila in da  sva postala par. Čeprav sem takrat   že bil v bendu, mi to pri njeni naklonjenosti ni prav nič pomagalo.   Potem pa se je le omehčala, končno   sem ji bil všeč in uradno sva postala par. Takrat si nisem mislil, da   je prav ona tista prava, ki bo tako   zaznamovala moje življenje. A kot   kaže, sem imel srečo. Zavedam   se, da razmerje z glasbenikom ni  preprosta stvar, saj se ob koncih  tedna namesto tistim, ki nam kaj   pomenijo, posvečamo glasbi. Pa   tudi glede ljubosumja je treba razčistiti. Priznam, da je na nastopih   veliko deklet in zato tudi priložnosti, a mene, ki sem v resni zvezi, to ne zanima.«

blaž gec

blaž gec foto: Revija Zvezde

prejšnji članek
Kmetija: Lina in Aljaž po šovu polno zasedena
Resničnostni šovi
Kmetija: Lina in Aljaž po šovu polno zasedena
naslednji članek
Ljubezen po domače: Kdo je Mateja kresnil po nosu?
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Kdo je Mateja kresnil po nosu?