bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Pristno ali zaigrano? Irena odkrito o dogajanju pri Mirku

29. 11. 2021; 07.00
Avtor: V.M.
miro in julijana

Neuradna poroka foto: VOYO

Tako odnos med Mirkom in Julijano, kot složnost, ki je prepletala simpatično skupinico v Polšniku, je mnoge gledalce ganila in v oči zvabila solze. Preverili smo ali je bilo celotno dogajanje pristno ali pa so morda vse skupaj pred kamerami odigrali.

Ste tudi vi z veseljem spremljali dogajanje pri Miroslavu Koširju? Vesela druščina je lepo popestrila letošnjo sezono šova Ljubezen po domače in dokazala, da je moč privabiti gledalce tudi z lepim, srčnim in spoštljivim vedenjem. Za vse tiste, ki ste morda podvomili v njihovo iskrenost, smo za rokav pocukali Ireno Drozg, ki je z nami delila svoje izkušnje tokratne udeležbe v priljubljenem šovu.

Irena Drozg foto: VOYO

»Mirko se je za Julijano odločil že na podlagi prejetega pisma. Ko sem ju prvič videla na pikniku, sem ugotovila, da je že pečen. (smeh) Nisem pa bila prepričana za Julijano, ker je bila zelo skrivnostna. Sem se pa takoj odločila, da jima ne bo nobena nagajala,« nam je v klepetu pojasnila Irena, ki jo je zabavala Mirkova odločitev, da bo pošteno razdelil naklonjenost in čas med vse kandidatke. »Nasmejal me je, ko je rekel, da bo do vseh enak in da nihče ne bo videl, da je zaljubljen.«

Ampak slednje seveda ni bilo mogoče, že gledalci pred TV zasloni smo namreč slutili, da je Mirka in Julijano Amorjeva puščica zbodla naravnost v srce. »Ko sem ju videla, kako se gledata, mi je bilo popolnoma jasno, da je to - to.«

Irena: 'Med snemanjem nas je Mirko povabil na kosilo ...' foto: Osebni arhiv

Pa je morda ob tem začutila nelagodje ali je bila preprosto srečna, ker sta se našli dve sorodni duši? »Ko sem ju opazovala, mi je bilo pri srcu prav tako lepo, kot če sem sama zaljubljena. V bistvu še sama ne vem, kako smo se tako lepo ujeli,« razloži Irena, ki je skovala načrt, kako bo Mirka in Julijano med skupnim bivanjem v Polšniku še bolj povezala in preprečila odvijanje vsakršnih neprijetnih peripetij.

»Sama nisem konfliktna oseba, Jožico seveda zanima le igra, Joži pa je nekaj hotela nagajati, a sem ji kar rekla, da kjer sem jaz, se ne kregamo,« je izkušnjo povzela Irena, ki ima z  druščino tudi leto po šovu še vedno pristne in srčne prijateljske stike.

Neformalna poroka v šovu Ljubezen po domače foto: VOYO

Neformalna poroka v šovu Ljubezen po domače foto: VOYO

Neformalna poroka v šovu Ljubezen po domače foto: VOYO

Julijana in Mirko foto: VOYO

Julijana in Mirko foto: VOYO

Slovo druščine foto: VOYO

Naj živi ljubezen!

prejšnji članek
Ko so kamere ugasnile, se je zgodilo veliko presenečenje
Resničnostni šovi
Ko so kamere ugasnile, se je zgodilo veliko presenečenje
naslednji članek
Horoskop: Iskrena dobrota ne potrebuje občinstva
Horoskop
Horoskop: Iskrena dobrota ne potrebuje občinstva