900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kaj se dogaja? Ljudje obiskujejo Tilna, domov odhajajo nasmejani …

30. 11. 2021; 09.56
Avtor: Vesna Meško
111KUHANCEK

Tilen foto: osebni arhiv, edit: njena.si

Je tam pri praznični stojnici s kuhančkom Tilen iz Kmetije? Videti je že tako. Kaj se dogaja, da od tam ljudje odhajajo do ušes nasmejani?

Gledalci šova Kmetija so na ljubljanskem Gallusovem nabrežju opazili Tilna, ki je na praznični stojnici z zanimivim imenom Mr. Grinch skrbel za odlično razpoloženje in delil avtograme. So to zgolj govorice?

Zakaj se stojnica imenuje Mr. Grinch, ko pa je jasno, da Tilen naravnost obožuje praznike?

»O ja, bo kar držalo, niso govorice, res so me lahko videli. Pri jaslicah imajo naši takšno luštno božično hiško z lučkami, pa barske mizice in stole ter bogato zimsko ponudbo hrane in pijače, ki bo ogrela tudi tiste, ki se v teh časih bolj težko veselijo praznikov.«

Aha, zdaj je torej poimenovanje stojnice bolj smiselno. To najbrž pomeni, da je pri vas tako zabavno, da pripravite do nasmeha celo legendarnega Grincha? »Mi verjamemo, da ima vsaka zgodba srečen konec. K nam lahko pridete slabe volje, ampak domov se boste vrnili nasmejani in polni energije. Grincheva hiška je namreč polna energije in pozitivnega vzdušja!«

Tilen foto: Osebni arhiv

In kdaj vas lahko gledalci srečajo? Ste tam vsak dan? »Ne, čez teden sem zelo zaposlen, sem pa na naši stojnici ob sobotah in nedeljah, tako da lepo vabljeni na res dobrega kuhančka in druge zanimive vroče zvarke, pa seveda na vročo čokolado, sladice, ob katerih vam bodo zaplesale brbončice in na noro okusen golaž, dišeče domače klobase in še in še! Bomo pili, jedli, klepetali, se fotografirali in se skratka po decembrsko zabavali,« je navdušen navihani Tilen, ki za naslednje dni pripravlja prav posebno presenečenje. V družbo njihove praznične stojnice namreč prihajajo tudi zapeljiva dekleta iz priljubljenih šovov. Kaj natanko so zakuhali, vam na njena.si razkrijemo zelo kmalu!

prejšnji članek
Marjetka in Raay sta to pesem ustvarila za svoja otroka!
Svet slavnih
Marjetka in Raay sta to pesem ustvarila za svoja otroka!
naslednji članek
Kljub težki bolezni je življenje lahko polno
Zdravje
Kljub težki bolezni je življenje lahko polno