Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Neprijeten pogovor med Polono in Francem, ki ga niso predvajali

1. 12. 2021; 07.00
Avtor: V.M.
kmetija

Polona in Franc foto: VOYO

V šovu Kmetija niso predvajali neprijetnega pogovora med Polono in Francem. Ker je tudi v razlagah, ki so potekale čez oddajo, nekaj nejasnosti, smo za rokav pocukali Polono, ki nam je razložila, kaj se je zgodilo in zakaj se je njen odnos s Francem za vedno spremenil.

Čeprav so tudi spalnice pod budnim očesom nadzorne kamere, v oddaji niso prikazali pripetljaja med Polono in Francem, ki ji je pod vplivom alkohola namenil besede, ki so jo spravile v solze. Po posnetkih izjav in klepetov med akterji šova, so gledalci lahko ugotovili, da Polona pripoveduje o nespodobnem predlogu, ki pa ga Franc zanika, oz. se ga, kot je dejal, ne spominja. Pri tem je tako ostalim tekmovalcem, kot v samostojni izjavi poudaril, da lahko brez zadržkov zapusti posestvo, če je storil kaj slabega, Poloni pa v soočenju, ki ga boste videli nocoj, zatrdil, da je zanj še otrok, ter da ne bi namenoma škodoval niti eni osebi na posestvu.

Polono so Frančeve besede spravile v solze foto: VOYO

A kaj natanko se je zgodilo v spalnici? Polona nam je tedne po koncu šova zaupala svojo plat zgodbe… »Bila sem v sobi, učila sem se pratiko, ko se je odvil neprijeten dogodek. Franc je prišel v sobo, se vsedel zraven mene in mi rekel, da če bi bil on glava družine, se jaz sigurno ne bi učila, ter da mi tudi učenje ne bo pomagalo, ker me bo tako ali tako premagal na spretnosti in moči. Že ob teh besedah se mi je zdelo čudno, zakaj to govori. Potem pa mi je rekel, da se lahko zmeniva na kakšen drugačen način ter dodal, da bom "mogla pizdo dat", kar me je tako zelo šokiralo, da v tistem trenutku sploh nisem vedela kaj in kako. Seveda je to v meni zbudilo grde občutke, saj mi je bilo zelo neprijetno,« je obudila spomine na dogodek 19-letnica, ki si predvajanih oddaj še ni ogledala, tako da Frančeve razlage izven njene prisotnosti ne more komentirati.

Franc je zatrdil, da nikomur ne bi storil nič slabega. foto: VOYO

Sta se pa o pripetljaju pogovorila, vendar nista imela enakega pogleda. »Franc je besede zanikal in poskusil to obrniti na hec, češ, da se je samo šalil, ampak to meni ni delovalo tako. Vem tudi, da je bil konkretno pod vplivom alkohola, kar je mogoče pripomoglo k temu, kar je rekel, ampak vseeno to ne opravičuje izrečenega,« je za njena.si pojasnila Polona in zaključila, da se je takrat njun odnos tako zelo spremenil, da nikoli ni bilo več enako, kot poprej.

Poloni so besede vzbudile neprijetne občutke. foto: VOYO

Polona je z minulim dogodkom soočila Franca.

Polona je z minulim dogodkom soočila Franca. foto: VOYO

prejšnji članek
Po vrnitvi iz bolnišnice jo je čakala Ljubezen po domače
Resničnostni šovi
Po vrnitvi iz bolnišnice jo je čakala Ljubezen po domače
naslednji članek
Horoskop: Razmislite, čemu sabotirate sami sebe
Horoskop
Horoskop: Razmislite, čemu sabotirate sami sebe