volodimir zelenski, oleksander sirski
Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina potrebuje manj vojakov, kot se je zdelo

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Vroče razpoložen Tilen iz Kmetije

2. 12. 2021; 11.00
Avtor: V.M.
firbci

Sramežljiv pa ravno ni, kajne? foto: PR

Tilna Brgleza pa doslej v tako vročih prizorih še nismo videli. Kot kaže, je na zabavah pravi osvajalec, zlasti, če se večer odvija ob dobri glasbi.

Da je Tilen Brglez šaljivec in zabavljač, najbrž gledalci Kmetije dobro veste, zato ni tako zelo nenavadno, da se je odlično vživel v zgodbo vročega videospota mlade narodnozabavne skupine Firbci. Štije navihani fantje se lahko pohvalijo, da je v videozgodbi za pesem A lahko?! sodelovala tudi aktualna udeleženka šova Kmetije Polona Kranjc, ki je pred kamero celo poljubila prijateljico. Poglejte si, kako sta Tilen in Polona odigrala vlogi in se prepustite poskočnim ritmom in karizmatičnim mladeničem, ki bodo zagotovo poskrbeli, da bodo tudi vas zasrbele pete.

Tilen je pokazal svoje mišice. foto: PR

Kdo so ti luštni fantje?

Jaka, Gašper, Jakob in Gregor so na glasbeno sceno udarili kot strela iz jasnega, pri čemer niso ostali neopaženi. Skupino Firbci so ustanovili leta 2021, nase pa prvič opozorili s premiernim nastopom v oddaji "V petek zvečer", kjer so navdušili z legendarno uspešnico "Jagode in čokolada". Štiričlanska fantovska zasedba pravi, da jih združuje ljubezen do glasbe in domovine, do slovenske besede in ohranjanja pristne slovenske domače glasbe, s kančkom pridiha sodobnega časa. V slovenski glasbeni prostor želijo vnesti malo drugače obarvano narodnozabavno glasbo. Kot pojasnjujejo, želijo ustvarjati glasbo za generacijo "Firbcev", s katerimi bi radi žurali dolge noči na norih zabavah po Sloveniji.

Polona je nastopila v vlogi igralke. foto: PR

Firbci so pritegnili pozornost tudi z znanimi obrazi. foto: PR

Tilen Brglez

Tilen Brglez foto: PR

prejšnji članek
Zaradi dvojnice Claudie Schiffer ljubosumna številna dekleta
Svet slavnih
Zaradi dvojnice Claudie Schiffer ljubosumna številna dekleta
naslednji članek
Igralka Najinih mostov že postala mamica
Svet slavnih
Igralka Najinih mostov že postala mamica