Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Jan tako hudo pobesnel, da so kadre izrezali

2. 12. 2021; 07.00
Avtor: V.M.
prepir, kmetija, strica-iz-ozadja, polona

Pojasnjevanje je trajalo več kot eno uro. foto: VOYO

Polona je nalogo stricev iz ozadja odlično izpeljala. A prizori prepričevanja, ki jih v vsem obsegu niste videli v oddaji, so trajali več kot eno uro, kar je privedlo do tega, da je Jan izgubil nadzor. Iz prve roke preverite, kaj se je dogajalo …

Čeprav se je morda zdelo, da sta dvojčka spregledala Polonino pretvarjanje, da ne razume naloge, ki sta ji jo morala predati, temu v resnici ni bilo tako. Napetost za mizo se je namreč stopnjevala do te mere, da je Polonino vztrajanje pri nevednosti Jana pahnilo čez rob.

Janu je bilo dovolj ... foto: VOYO

»Jaz sem se resnično razburil, saj je vse skupaj trajalo več kot eno uro. S Tilnom sva poskušala Poloni razložiti nalogo na vse mogoče načine. Risala sva, kazala z rokami, govorila v različnih jezikih, imela sva celo dramsko igro, da bi ji poskušala čim bolj jasno prikazati, kaj mora narediti. Ampak ona je seveda svojo nalogo odigrala odlično in se pretvarjala, da ni razumela nič,« je pojasnil zgovorni dvojček, ki je bil šokiran, nad tem, da se je produkcija tako poigrala na njun račun.

Jan je počasi izgubljal potrpljenje. foto: VOYO

»Ko sem videl pismo, sem si mislil o, še glasnika sta nasedla stricem iz ozadja! Tega res nisva pričakovala, nenazadnje imaš kot glasnik več stikov s strici iz ozadja kot pa sami tekmovalci. In res mi na kraj pameti ni prišlo, da bi produkcija, oz. strici iz ozadja dejansko lahko svoje glasnike okoli prinesli, tako kot so oni naju. Zato res nisem posumil, da Polona igra.«

Tilen je skušal umiriti brata. foto: VOYO

Je pa Janu zelo žal, ker so mu na snemanju popustili živci. Po vsem vloženem trudu, je namreč napetost eskalirala do te mere, da je povsem pobesnel. »Še enkrat se iskreno, iskreno opravičujem za to, kar sem v tisti jezi in besu namenil Poloni. Opravičujem se, ker sem vzel vse to pretvarjanje zelo osebno, opravičujem se za vse grde besede, ki sem jih izrekel njej in vsem blondinkam,« je klepet za naš portal zaključil Jan, katerega končni del besnenja v oddaji niso prikazali.

Polona je razkrila, da je bilo vse le del naloge. foto: VOYO

Fanta priznala, da Polona ni od muh ... foto: VOYO

Jan in Tilen med pojasnjevanjem.

Jan in Tilen med pojasnjevanjem. foto: VOYO

Polona se je odlično pretvarjala.

Polona se je odlično pretvarjala. foto: VOYO

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Irena pokazala pravi obraz, Mirko presenečen
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Irena pokazala pravi obraz, Mirko presenečen
naslednji članek
Horoskop: Odlične priložnosti se bodo pojavile
Horoskop
Horoskop: Odlične priložnosti se bodo pojavile
#obraziavenija
obraziavenija