Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Matej po šovu oklestil kilograme

6. 12. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
Matej Kržič

Matej Kržič foto: VOYO

Matej Kržič je ob odhodu iz Mihaelinega posestva dejal, da bo šel v svojem počasnem tempu naprej. A tudi počasi se daleč pride, 39-letnik namreč lepo sledi spremembam, ki si jih je zadal.

Da je čas, da svoje življenje korenito spremeni, je Matej Kržič sklenil že pred leti, ko se je uspešno rešil težav, ki so nastale zaradi izkoriščevalskih prijateljstev.


Varnost in zdravo okolje v podjetju si lahko zagotovite tudi z nakupom učinkovitih in kvalitetnih brezstičnih sistemov za razkuževanje rok. >>KLIKNITE TUKAJ<<.

»Moje razmišljanje v življenju je takšno, da moraš vedno imeti neke cilje oziroma ambicije, seveda ne prevelike, in ko nek cilj opraviš, je to veselje in pozitivna vzpodbuda za doseganje naslednjega cilja,« nam je pojasnil 39-letnik, ki si je potem, ko se je otresel težav, izpolnil tri dolgoletne želje. »Naredil sem izpit za motor, sledil je izpit za avtobus, zatem pa nakup motorja.«

Matej Kržič foto: POP TV

Tudi po prihodu iz šova Ljubezen po domače se je namenil slediti novim načrtom. Sklenil je namreč shujšati in najti srečo v ljubezni. »Moj trenutni cilj je, da dosežem idealno težo, kar mi počasi, a vztrajno tudi uspeva. Upam tudi, da bom našel pravo in odkrito ljubezen. Želim si partnerke, s katero bova čustveno povezana, se izpopolnjevala, ter podpirala pri dosegovanju ciljev,« je najin klepet zaključil Matej ter dodal, da si želi dekleta, s katero bi si ustvarila dom poln ljubezni.

Matej Kržič foto: Osebni arhiv

Držimo pesti, da mu bo uspelo!

prejšnji članek
Te seksi kmetice so postale Tilnove vroče breskvice
Resničnostni šovi
Te seksi kmetice so postale Tilnove vroče breskvice
naslednji članek
FOTO: Vroča noč in seksi glamur Line iz Kmetije
Resničnostni šovi
FOTO: Vroča noč in seksi glamur Line iz Kmetije
#nasazenazenska
nasazenazenska