atene saharski pesek
Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske prašne nevihte

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kamere na Kmetiji ujele bizarne aktivnosti

3. 12. 2021; 09.55
Avtor: V.M.
kmetija

Kmetija foto: VOYO

Čeprav je pestro dogajanje pri ustvarjanju resničnostnega šova zaželeno, pa se tekom izolacije odvijajo tudi trenutki, ki so tako neprimerni, da jih ne vključijo v oddajo.

Snemalna ekipa resničnostnega šova Kmetija seveda na posestvu ni prisotna tekom celega dne. Snemalci in reporterji prihajajo na posestvo zjutraj, odhajajo pa v večernih urah, ko jim tekmovalci izročijo ozvočenje. A čeprav ekipa v nočnih urah ne spremlja tekmovalcev, so slednji ves čas pod nadzorom stacionarnih kamer, ki se nahajajo pod stropom notranjih in zunanjih bivalnih prostorov ter drugih objektov po posestvu. Od popolne zasebnosti se morajo tako udeleženci za čas sodelovanja v šovu kar posloviti, saj jih razen na wc-ju kamere snemajo celo v kopalnici in spalnicah, kjer si sicer lahko pomagajo z namestitvijo odej.

Kmetija foto: VOYO

Ekipa ustvarjalcev je ob tem spoštljiva in uvidevna, v oddajah denimo nikoli ne prikažejo prizorov povsem golih akterjev. Prav tako z javnostjo ne delijo prizorov, ki so še posebej eksplicitne narave, zlasti pa ne tistih, ki bi sodili v rubriko bizarnih vsebin. Čeprav bi jim letošnje dogajanje zagotovo prineslo vrtoglavo gledanost, pa bi roko na srce zabeleženi trenutki sodili bolj v kakšen ameriški šov, kjer so meje moralnih in etičnih vrednot povsem zabrisane.

Kmetija

Kmetija foto: VOYO

prejšnji članek
Zmagovalec MasterChefa prvič kuhal v tujini
Resničnostni šovi
Zmagovalec MasterChefa prvič kuhal v tujini
naslednji članek
Germstar poskrbi za higieno brez skrbi
Zdravje
Germstar poskrbi za higieno brez skrbi