robert golob bobo6 Svet24.si

Robert Golob: "Začnimo delovati za skupnost, ...

london, ljudje Svet24.si

Prvi v Evropi ukinjajo covidno potrdilo, maske ne ...

koronavirus, danska Svet24.si

Pri omikronu je tveganje za hospitalizacijo za 36 ...

tonin novak pl Reporter.si

Razkrivamo: skrivni posvet NSi, na katerem so ...

635640890416521334_damjan_zugelj Necenzurirano

Izbrancu SDS bi dali v roke največjo bazo ...

Nejc Erazem Njena.si

Objavljeni še nikoli videni posnetki pokojnega ...

peking olimpijske Ekipa24.si

Ne bom SE CEPIL, to nam je VSILJENO - še en ...

Kamere na Kmetiji ujele bizarne aktivnosti
| V.M.

Kamere na Kmetiji ujele bizarne aktivnosti

Kmetija, VOYO

Čeprav je pestro dogajanje pri ustvarjanju resničnostnega šova zaželeno, pa se tekom izolacije odvijajo tudi trenutki, ki so tako neprimerni, da jih ne vključijo v oddajo.

Snemalna ekipa resničnostnega šova Kmetija seveda na posestvu ni prisotna tekom celega dne. Snemalci in reporterji prihajajo na posestvo zjutraj, odhajajo pa v večernih urah, ko jim tekmovalci izročijo ozvočenje. A čeprav ekipa v nočnih urah ne spremlja tekmovalcev, so slednji ves čas pod nadzorom stacionarnih kamer, ki se nahajajo pod stropom notranjih in zunanjih bivalnih prostorov ter drugih objektov po posestvu. Od popolne zasebnosti se morajo tako udeleženci za čas sodelovanja v šovu kar posloviti, saj jih razen na wc-ju kamere snemajo celo v kopalnici in spalnicah, kjer si sicer lahko pomagajo z namestitvijo odej.

Foto: VOYO - Kmetija

Ekipa ustvarjalcev je ob tem spoštljiva in uvidevna, v oddajah denimo nikoli ne prikažejo prizorov povsem golih akterjev. Prav tako z javnostjo ne delijo prizorov, ki so še posebej eksplicitne narave, zlasti pa ne tistih, ki bi sodili v rubriko bizarnih vsebin. Čeprav bi jim letošnje dogajanje zagotovo prineslo vrtoglavo gledanost, pa bi roko na srce zabeleženi trenutki sodili bolj v kakšen ameriški šov, kjer so meje moralnih in etičnih vrednot povsem zabrisane.