Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Exatlon: Zmagovalca Franko Bajc in Marjanca Polutnik

3. 12. 2021; 10.09
Avtor: K.M.
exatlon

Franko Bajc foto: Planet TV

Končal se je najbolj športno aktiven in naporen šov Exatlon. Tekmovalci so v boju puščali znoj, kri in tudi kolena. Zmagovalca pa sta samo dva. V finalu sta si zmago prigarala Franko Bajc in Marjanca Polutnik. Zadovoljni z zmagovalcema?

Trije meseci izjemnih športnih predstav, adrenalinskih dirk na poligonih in preizkušenj, ki so jih prestali le najboljši, se je končal. Nagrado, vsak po 50 tisoč evrov, pa sta si v finalu pridobila samo dva tekmovalca. Velika tekmovalca šova, ki je terjal tudi številne poškodbe tekmovalcev, sta postala Franko Bajc in Marjanca Polutnik.

Marjanca Polutnik foto: Planet TV

Za Franka je to že druga zmaga v resničnostnih šovih, saj je pred leti že slavil v šovu Kmetija. Pot do nagrade je bila zanj, navidezno, tudi dosti lažja, saj je sama suvereno premagal. Dekleti pa sta se v boj zaradi izenačenja podali na kar treh poligonih. Kljub temu pa sta tako Franko kot Marjanca vse od začetka veljala za favorita šova, saj sta več ali manj dominirala na vseh poligonih. 

"Vanje sem se bala, zelo je močna nasprotnica. Sem pa ponosna, da je ona z mano v finalu, ker je del Triglava. Nepozabna izkušnja, ne dojemam še, mešane občutke imam," je po zmagi povedala Marjanca. "Imel sem dobrega nasprotnika, prva točka pa mi je bila najbolj pomembna, potem je bil dosti lažje," pa je dodal Franko. 

V velikem finalu sta se sicer v moški kategoriji pomerila Franko Bajc in Samo Petje, medtem ko sta se za naziv zmagovalke pomerili Marjanca Polutnik in Vanja Štembergar. Tik pred finalom sta se v četrtkovi oddaji od tekmovanja poslovila Andrei Lenart – Thorminator in Lara Deu. 

prejšnji članek
Horoskop: Preveč boste usmerjeni vase, pomislite še na druge
Horoskop
Horoskop: Preveč boste usmerjeni vase, pomislite še na druge
naslednji članek
Slovenski izdelek najboljši veganski ali vegetarijanski prigrizek na svetu
Kulinarika
Slovenski izdelek najboljši veganski ali vegetarijanski prigrizek na svetu