robert golob bobo6 Svet24.si

Robert Golob: "Začnimo delovati za skupnost, ...

london, ljudje Svet24.si

Prvi v Evropi ukinjajo covidno potrdilo, maske ne ...

koronavirus, danska Svet24.si

Pri omikronu je tveganje za hospitalizacijo za 36 ...

tonin novak pl Reporter.si

Razkrivamo: skrivni posvet NSi, na katerem so ...

635640890416521334_damjan_zugelj Necenzurirano

Izbrancu SDS bi dali v roke največjo bazo ...

Nejc Erazem Njena.si

Objavljeni še nikoli videni posnetki pokojnega ...

peking olimpijske Ekipa24.si

Ne bom SE CEPIL, to nam je VSILJENO - še en ...

Exatlon: Zmagovalca Franko Bajc in Marjanca Polutnik
| K.M.

Exatlon: Zmagovalca Franko Bajc in Marjanca Polutnik

Franko Bajc, Planet TV

Končal se je najbolj športno aktiven in naporen šov Exatlon. Tekmovalci so v boju puščali znoj, kri in tudi kolena. Zmagovalca pa sta samo dva. V finalu sta si zmago prigarala Franko Bajc in Marjanca Polutnik. Zadovoljni z zmagovalcema?

Trije meseci izjemnih športnih predstav, adrenalinskih dirk na poligonih in preizkušenj, ki so jih prestali le najboljši, se je končal. Nagrado, vsak po 50 tisoč evrov, pa sta si v finalu pridobila samo dva tekmovalca. Velika tekmovalca šova, ki je terjal tudi številne poškodbe tekmovalcev, sta postala Franko Bajc in Marjanca Polutnik.

Foto: Planet TV - Marjanca Polutnik

Za Franka je to že druga zmaga v resničnostnih šovih, saj je pred leti že slavil v šovu Kmetija. Pot do nagrade je bila zanj, navidezno, tudi dosti lažja, saj je sama suvereno premagal. Dekleti pa sta se v boj zaradi izenačenja podali na kar treh poligonih. Kljub temu pa sta tako Franko kot Marjanca vse od začetka veljala za favorita šova, saj sta več ali manj dominirala na vseh poligonih. 

"Vanje sem se bala, zelo je močna nasprotnica. Sem pa ponosna, da je ona z mano v finalu, ker je del Triglava. Nepozabna izkušnja, ne dojemam še, mešane občutke imam," je po zmagi povedala Marjanca. "Imel sem dobrega nasprotnika, prva točka pa mi je bila najbolj pomembna, potem je bil dosti lažje," pa je dodal Franko. 

V velikem finalu sta se sicer v moški kategoriji pomerila Franko Bajc in Samo Petje, medtem ko sta se za naziv zmagovalke pomerili Marjanca Polutnik in Vanja Štembergar. Tik pred finalom sta se v četrtkovi oddaji od tekmovanja poslovila Andrei Lenart – Thorminator in Lara Deu.