Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Talenti: Finale v roke Ane Grdadolnik in Martina Arbija

5. 12. 2021; 10.08
Avtor: K.M.
Ana Grdadolnik

Ana Grdadolnik foto: Pop TV

Za nami je še zadnji polfinalni večer šova Slovenija ima talent. Čez sito pa se je v finale uspelo uvrstiti Ani Grdadolnik in Martinu Arbiju.
Pet polfinalnih večerov in deset finalistov. Šov Slovenija ima talent je tik pred velikim zaključkom. V zadnjem polfinalnem večeru so se predstavili še zadnji nastopajoči. Šest izjemnih točk so pripravili Ana Grdadolnik, Žigan Krajnčan, Nushy, Martin Arbi, David Stojanović in Muzikalci. Odločitev pa tudi tokrat ni bila lahka. 
Največ glasov gledalcev je prejela pevka Ana Grdadolnik, ki se je tako uvrstila direktno v finale. Žirija pa se je morala odločiti med plesalcem Davidom Stojanovićem in glasbenikom Martinom Arbijem. Branko je svoj glas dal Martinu, Ana Davidu in Marjetka Martinu. Lado pa se je odločil, da v finale pošlje Martina. 

Martin foto: Pop TV

Veliko finale bo sicer na sporedu 19. decembra, na odru pa se bodo predstavili, Tajda Korče, De Liri, Marko Stanković, Maša Ferme, Tina Pezdirec, Tamia Šeme, Dino Petrić ter mati in hči Suzana in Julija. Osmerici pa sta se pridružila še Ana in Martin. 
prejšnji članek
Horoskop: Navdih boste iskali v preteklosti
Horoskop
Horoskop: Navdih boste iskali v preteklosti
naslednji članek
Novinarka in pisateljica podarila svoje lase
Svet slavnih
Novinarka in pisateljica podarila svoje lase