Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Za veseljem skrivala resno zdravstveno stanje

6. 12. 2021; 06.00
Avtor: V.M.
ljubezen-po-domače

Neformalna poroka v šovu Ljubezen po domače foto: VOYO

Na neformalni poroki šova Ljubezen po domače se je tudi Joži veselila z Mirkom in Julijano, jo je pa ob tem pestilo resno stanje, zaradi katerega je po snemanju shujšala 15 kilogramov. Na poročnih posnetkih solznih oči ni imela zaradi ganjenosti …

Da je Joži Lesiček prišla na snemanje šova poškodovana, smo vam že pojasnili, a čeprav se je zdelo, da so bolečine ob dobri družbi hitro minile, temu še zdaleč ni bilo tako. Tekom bivanja pri Mirku ji je bila v pomoč in oporo ekipa ustvarjalcev šova, da aktivnosti ne prenaša zlahka, pa je bilo moč opaziti tudi na posnetkih neformalne poroke, kjer so mnogi mislili, da se ji je orosilo oko zaradi ganjenosti.

Neformalna poroka v šovu Ljubezen po domače foto: VOYO

»Jaz sem zelo čustven človek, ampak takrat sem bila zelo polomljena. Imela sem rebra polomljena in pretres možganov, ker sem padla po stopnicah. Jaz sem komaj dihala, tam sem se Mirka za pas prijela, da ne bi padla. Sem se zdaj gledala v oddaji, sem imela čisto modre ustnice, tudi podočnjake, sem bila, kot da bi iz grobnice prišla na dopust,« je v klepetu za 24ur.com pojasnila Joži, ki je tekom okrevanja izgubila kar 15 kilogramov.

Joži Lesiček foto: Aleš-Rod

Ker je od snemanja minilo že eno leto, so seveda bolečine zgolj neprijeten spomin. Danes se namreč počuti dobro in je polna idej za nove vragolije.

prejšnji članek
Je talent Marko našel ljubezen?
Resničnostni šovi
Je talent Marko našel ljubezen?
naslednji članek
Jana Koteska drugič postala mamica
Svet slavnih
Jana Koteska drugič postala mamica