krokar
Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, Pezda je na robu obupa

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221
Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu prilagodili razpis

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sreča: Starša Viljema Julijana bosta spet zibala

7. 12. 2021; 10.05
Avtor: K.M.
SoulGreg2

SoulGreg Artist z družino foto: osebni

Dve leti in pol po smrti sina Viljema Julijana sta slovenski glasbenik SoulGreg Artist in njegova žena Nina sporočila prelepo novico.

Zgodba o neozdravljivi bolezni malega Viljema Julijana se je dotaknila številnih Slovencev, ki so čustvovali tudi, ko je slovenski glasbenih Gregor Bezenšek, ki ustvarja pod imenom SoulGreg Artist, maja 2019 sporočil, da je dečkovo srce prenehalo biti. Vse od takrat se slovenska javnost vsako leto zbere in s skupnimi močmi zbira sredstva za sklad  Viljem Julijan  za otroke z redkimi boleznimi. 

Tako tudi ob današnji novico veselje javnosti ni nič manjše, saj sta Grega in Nina sporočila, da v letu 2022 pričakujeta otroka. "Z neskončno radostjo v srcu vam z Nino sporočava, da sva prišla do najinega čudeža!! Za nama je namreč dolga in zelo zahtevna borba za zdravega otročka. Redka bolezen tudi nam tem področju ne prizanaša in zna biti zelo kruta ter neizprosna. Vendar brezpogojna ljubezen, neomajna volja in neizmerna želja sta premagala temo in na poti je nov družinski član, popolnoma zdrav otroček, katerega se vsi trije z Ello Vito neskončno veselimo."

Čestitamo! 

prejšnji članek
Na POP TV iščejo fatalke za novega Sanjskega moškega
Resničnostni šovi
Na POP TV iščejo fatalke za novega Sanjskega moškega
naslednji članek
Boste lahko še naprej spremljali Jurija Zrneca?
Svet slavnih
Boste lahko še naprej spremljali Jurija Zrneca?