Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mateju šov prinesel srečo

8. 12. 2021; 09.04
Avtor: K.M./V.M.
Matej Rokavec (15)

matej rokavec foto: Revija Zvezde

Matej Rokavec iz Izlak, ki se v tekoči sezoni šova Ljubezen po domače mudi na posestvu Mihaele Krajnc, je po koncu šova srečen. Preverite, zakaj!

Matej Rokavec je v šovu Ljubezen po domače požel kar nekaj pozornosti, zato ni presenetljivo, da je pozornost nanj usmerjena tudi v resničnem življenju. Predvsem na tržnici v Domžalah, kjer prodaja ročno narejene družinske lesene izdelke, kjer pozornost predstavlja velik plus za posel. zaradi tega pa je Matej seveda srečen in zadovoljen.

Preteklo soboto pa je veliko pozornosti pritegnila tudi Sonja Plešnar, tekmovalka šova Ljubezen po domače, ki je Mateja obiskala na stojnici. 

Matej Rokavec med delom foto: Osebni arhiv

Matej Rokavec foto: Osebni arhiv

"Odziv na tržnici je zelo dober. Veliko ljudi se je ustavilo pred vsem ker so me prepoznali iz oddaje. Nekaj pa tudi taksnih ki iščejo kakšen unikaten lesen izdelek za darilo," nam je zaupal Matej. Kaj pa ponuja? "Ponujam lesene deske za narezke, lesene gajbice za kruh, sadje ali katero koli stvar ki se jih poklanja med prazničnem obdarovanjem. Potem pa so se lesene "cajg" kište v katere paše ravno 6 piv. Ponujam se lesene hlevčke za jaslice in lesene nabiralnike. Nabiralniki se izdelujejo po naročilu. Seveda pa, ker zastopam nase podjetje ljudem pokažem tudi album z izdelki ki gredo iz nase delavnice - okna, vrata, mize ter gostinska oprema, obloge sanka, stropovi, ladijski podi in celo brunarice. Ni da ni vse kar je možno narediti iz lesa."

Mateja je na tržnici obiskala tudi Sonja foto: Osebni arhiv

Mateja lahko na tržnici v Domžalah spet ujamete ta petek med 8. in 13. uro. Nato pa od torka, 14. decembra, do sobote 18. decembra vsak dan.

Matej Rokavec

Matej Rokavec foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Gino ujet v objemu te svetlolase tekmovalke resničnostnega šova
Svet slavnih
Gino ujet v objemu te svetlolase tekmovalke resničnostnega šova
naslednji članek
Šov Ljubezen po domače se še ne bo končal!
Resničnostni šovi
Šov Ljubezen po domače se še ne bo končal!