reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Profesorja Alena pritegnila Doroteja

9. 12. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
doroteja in alen1

Doroteja in Alen foto: POP TV, edit: njena.si

Izkazalo se je, da Metka Krajnc ni njegov tip ženske, je pa zato njegovo pozornost pritegnila nekdanja kandidatka Doroteja Knehtl.

Profesor matematike Alen Kermac v oddaji Ljubezen po domače ni nastopil v tako obsežni meri, kot ostali kandidati, je pa kljub temu naredil velik vtis, saj je precej izstopal, tako po videzu, kot po verbalni komunikaciji. A Metki postavni profesor ni bil namenjen, saj je priznal, da ima nekoliko drugačen okus za ženske in precej široko paleto želja.

Doroteja Knehtl foto: VOYO

Se je iskrica strasti vnela kje drugje?

Poleg številnih gledalk je Alen padel v oči tudi komentatorki oddaje Doroteji Knehtl, ki se je pred leti potegovala za naklonjenost Renata Lužarja. Slednja je naklonjenost izrazila precej direktno, pred kamerami je namreč dejala, da potrebuje inštrukcije ter da naj jo pokliče. No, a to se je v resnici zgodilo, še preden so njen namig predvajali po televiziji …

»Sem jo kontaktiral, še preden je to izjavila v oddaji, saj mi je bila simpatična. Večkrat sem se nasmejal, ko sem gledal oddajo, pa sem ji odpisal. Kaj se je zgodilo potem, naj ostane v najinem zapisu, duhovni knjigi življenja. Gre za medosebne odnose, ki jih raje nosim v sebi,« je Alen skrivnostno komentiral v klepetu za 24ur.com.

Alen Kermac foto: POP TV

prejšnji članek
Zala slavila ljubezen zgoraj brez
Svet slavnih
Zala slavila ljubezen zgoraj brez
naslednji članek
Stanka se na posestvo ni vrnila le kot porotnica …
Resničnostni šovi
Stanka se na posestvo ni vrnila le kot porotnica …