Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mama Luke Dončića ujeta v Ljubljani

9. 12. 2021; 11.00
Avtor: K.M.
Božična čajanka 6

Mirjam Poterbin foto: Marko Vavpotič

Na dan, ko je Slovenijo in Ljubljano zasnežilo, smo v prestolnici ujeli Mirjam Poterbin, mamo slovenskega asa Luke Dončića.

V zasneženi kulisi na Vrtu Lili Novy (Kaval Group) se je včeraj odvijala božična čajanka z vročo čokolado, čajem, kuhanim vinom in izbranimi sladkorčki. Glavni namen druženja pa je bilo opozoriti na to, da bosta pevca Rebeka in Sebastian, k ista novembra izdala prvi duet za pesem Ko primeš me za roko, že čez nekaj dni poletela na sever, kjer bosta Božičku osebno predala pisma s pozitivnimi sporočili in željami Slovencev.

Svoje pismo Božičku je v središču Ljubljane napisala tudi dobra Rebekina prijateljica in mati Luke Dončića, Mirjam Poterbin, ki je pred Rebekinim odhodom na mrzlo Laponsko podprla svojo prijateljico. 

Udeleženci božične čajanke so svoja pisma že oddali, prav vsi pa jih lahko še do 13. decembra pošljete na naslov: za Božička in njegove škrate, poštni predal 1035, 2000 Maribor.

Rebela Dremelj, Mirjam Poterbin foto: Marko Vavpotič/M24

"To je poseben čas, ki še tako zaposlene ljudi spomni, kaj je v življenju zares pomembno, jih ustavi, spomni na bližnje in je zato res čaroben. Obsedena sem z veselim decembrom, barvami, okraski in vsem tem kičem. Že celo življenje, pa tudi hčerki sem navadila, da komaj čakata ta čas in že takoj na začetku decembra okrasimo celo hišo," pravi Rebeka. Sebastian pa dodaja: "Če ne prej, se ob začetku adventa zavem, da se moram malo ustaviti in si vzeti več časa za družino in prijatelje. Kakorkoli zguljeno se to sliši, živimo prehitro, divjamo ... ta čas pa je protiutež temu. Zato imam rad december in si vedno vzamem čas za druženje, male pozornosti in božično večerjo z mojimi domačimi."

Pisma Božičku je na čajanki poleg Mirjam napisalo še nekaj drugih Rebekinih in Sebastianovih prijateljev: Katarina Benček, Bepop dami Tinkara Fortuna in Alenka Husič, Marko Vozelj, Gregor in Nina Bezenšek, Maja Monrue, Andrej Težak - Tešky, Omar Naber, Jure Godler in številni drugi. 

prejšnji članek
Kmetija: Posneto, kako je razposajena Karin zlomila posteljo
Resničnostni šovi
Kmetija: Posneto, kako je razposajena Karin zlomila posteljo
naslednji članek
Talent Marko – samouk, z dušo starih glasbenih legend
Resničnostni šovi
Talent Marko – samouk, z dušo starih glasbenih legend
#obraziavenija
obraziavenija