nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Andrej zaročil Sašo Einsiedler: Od ganjenosti me je skoraj kap!

11. 12. 2021; 11.00
Avtor: Revija Lady
saša-einsiedler

Saša Einsiedler foto: OI

Ljubezen ubira čudna pota, in ko si najmanj misliš, se ti zgodijo najlepše stvari. »Če bi mi kdo po dveh ločitvah dejal, da bom še v tretje nevesta, bi se samo zasmejala in odmahnila z roko, češ da si pa tega zagotovo ne želim. Tako pa se je zgodilo ravno to – nedavno se je moj Andrej odločil in me vprašal, ali bi se poročila z njim. Od ganjenosti me je skoraj kap, potočila sem solzo in seveda privolila,« je veselo povedala Saša, ki pa še ne namerava kmalu pred oltar. Pred tem bo še naprej uživala s svojim ljubim profesorjem.

Nekdanje voditeljice, trenerke javnega nastopanja, coachinje, hipnoterapevtke in mediatorke Saše Einsiedler po dveh ločitvah še malo niso zanimali novi ljubezenski podvigi.

»Nasprotno, nabralo se mi je toliko vsega, da o morebitnem partnerju sploh nisem razmišljala, pa tudi se mi je zdelo, le kdo bi si pa želel mamo petih otrok, ki so ji njeni potomci seveda na prvem mestu,« je iskrena Saša. Obenem pa se ji je v malo več kot štiridesetih letih življenja nabralo toliko omejujočih prepričanj in vzorcev, ki so ji preprečevali, da bi bila svobodna in ustvarjalna, živela svoje poslanstvo, da je bilo bolje, da je ljubezen postavila na stranski tir. Ko je izjokala svojo bolečino, je šla v akcijo, a ne za novo partnerstvo, temveč novo Sašo. Iz voditeljice je postala podjetnica, se izobraževala, resnično garala na sebi. In ko je opravila s starimi vzorci, je v njeno življenje prišel Andrej.

Andrej je sreča, ki je potrkala na njena vrata, ko je bila na to pripravljena. foto: Sašo Radej/Elle.si

»Sprva sem bila zelo previdna, a ko sva se čedalje bolje spoznavala, sem ugotovila, da obstajajo tudi v redu moški, in najino zvezo sva od začetka začela graditi na spoštovanju,« pove Saša, njenega partnerja pa so lepo sprejeli njeni otroci, ravno tako njegovi njo.

»Vendar za zdaj še ne živiva skupaj, počasi pa to tudi nameravava. Obeležila sva osmo obletnico zveze in čedalje lepše nama je. Povezuje naju podobno razmišljanje, zanimajo naju iste stvari, neskončno se veselim najinih pogovorov,« pohvali Saša svojega Andreja, ki jo je nedavno, ko so bili s prijatelji na morju, nepričakovano zaprosil za roko. »Vse je bilo spontano, jaz pa tako ganjena, da sem komaj privolila. Vendar se zdaj za naju ni nič spremenilo. Poroke še ne načrtujeva, verjameva, da bo tudi to prišlo ob pravem času.«

"Videti nekoga, kako raje in svobodneje živi, to je moje poslanstvo."

"Videti nekoga, kako raje in svobodneje živi, to je moje poslanstvo." foto: Šimen Zupančič / Revija Zarja Jana

prejšnji članek
Jure Košir pred pomembno prelomnico
Svet slavnih
Jure Košir pred pomembno prelomnico
naslednji članek
Voditeljica Tanja pred kamero umirjena, za kamero pokaže drug obraz
Svet slavnih
Voditeljica Tanja pred kamero umirjena, za kamero pokaže drug obraz
#nasazenazenska
nasazenazenska