Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Polona izbruh obžaluje, bila je načrtno izzvana

14. 12. 2021; 07.00
Avtor: V.M.
kmetija

Polona foto: VOYO

Polona je tudi šov Kmetija začinila z izbruhom. Zaupala nam je, da dogodek danes obžaluje, saj ve, da je bil del načrta.

Sinočnjo oddajo šova Kmetija je poleg Tilnove zmage v dvoboju zaznamoval spor med Polono in Stanko. Potem ko je slednja svetlolaski očitala, da si ne zasluži mesta v finalu, je namreč Poloni prekipelo, sledilo je huronsko kričanje, ki je bilo, kot je pojasnila v izjavi, rezultat Stankinih očitkov, ki jih je prenašala vse odkar se je upokojenka vrnila v vlogi porotnice.

Stanka foto: VOYO

In kako Polona danes gleda na dogodek? Vzrok izbruha ostaja nespremenjen, je pa res, da obžaluje trenutek, ko so ji popustili živci. »Žal mi je, da sem tako izbruhnila, ampak samo zaradi tega, ker je Stanka točno to hotela od mene in to je tudi dobila. Morala bi se zadržati in se ne tako odzvati, ker taka oseba ni vredna, da od mene dobi en sam pogled,« je za njena.si pojasnila Polona s katero smo se dotaknili še spoštljivega odnosa do starejših.

Polona foto: VOYO

Glede slednjega je tudi sama mnenja, da je potrebno spoštovani vse ljudi, zlasti starejše, hkrati pa poudarja, da to, da je nekdo starejši, še ne pomeni, da lahko z drugimi grdo ravna, kar je tudi razlog, da sama hitro postavi meje. »Spoštuj vsakega, sploh starejše ljudi, ampak Stanka je bila tista, ki je mene izdala in zafrknila na najbolj možen podel način, zato mislim, da si mojega spoštovanja ne zasluži.«

Stanka

Stanka foto: VOYO

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Peter odhaja v igralske vode
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Peter odhaja v igralske vode
naslednji članek
Horoskop: Obeta se precej intenzivno obdobje
Horoskop
Horoskop: Obeta se precej intenzivno obdobje