Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Franko in Mišica zbrala že več kot 1500 €

22. 12. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
Exatlon

Franko Bajc foto: Planet TV

Tekmovalca šova Exatlon sta se odločila, da v tem prazničnem času pomagata zapuščenim malim živalim. V nekaj dneh pa sta zbrala že več kot 1500 evrov donacij.

"Prešinila me je ideja, da bi dres podaril v dobrodelne namene. Že od majhnega imam rad male živali in zato sem se odločil, da pripravim akcijo, k temu pa sem pozval tudi ostale tekmovalce, ki so pristopili k akciji," je povedal Igor Mikič Mišica.

"Mikič je že med tekmovanjem mislil na to, še dodatno pa me je presenetil, kako hitro je vse skupaj organiziral in so k temu pristopili tudi ostali tekmovalci. Tudi jaz ob tej priložnosti vse doma nagovarjam, naj sodelujejo v akciji," je dodal Franko Bajc.

V nekdaj dneh so z donacijami zbrali že več kot 1500 evrov, 5 evrov pa lahko podarite še vse do petka. Tekmovalci Exatlona so z informacijo o zbranih sredstvih že obiskali Zavetišče Ljubljana, kjer so se tudi osebno seznanili z malimi živalmi, ki čakajo na nov dom. 

V tem prazničnem času lahko prispevate pet evrov Zavetišču Ljubljana za zapuščene živali še vse do petka, 24. decembra 2022: prek telefona pošljite besedilno sporočilo s ključno besedo ZAVETISCELJ5 in prispevajte 5 evrov za zapuščene živali, ki potrebujejo našo pomoč.

prejšnji članek
Tajda Korče se je najbolj razveselila čestitk sester
Moda&Lepota
Tajda Korče se je najbolj razveselila čestitk sester
naslednji članek
Domači recept, ki hitro opravi s herpesom
Zdravje
Domači recept, ki hitro opravi s herpesom
#obraziavenija
obraziavenija