mrtvašnica, krsta
Svet24.si

Zakonca se z adrenalinskih počitnic vračata v krsti

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Od priljubljenega slovenskega DJ-a se poslavljajo številni znani obrazi

30. 12. 2021; 04.00
Avtor: K.M.
Somt_DJ Pero
Slovensko glasbeno sceno je včeraj pozno popoldne pretresla vest o smrti 53-letnega Petra Plesca, znanega pod vzdevkom DJ Pera.

DJ Pero je bil del slovenske glasbene scene več kot 35 let. Bil je eden od izstopajočih članov radia Gama MM in tisti, ki je zaznamoval številne elektronske zabave devetdesetih let. Kot je znano našemu uredništvu, je umrl zaradi komplikacij po okužbi s koronavirusom, ki so se vlekle vse od meseca novembra, ko je pristal na respiratorju. Za sabo je pustil ženo Anjo, s katero sta se poročila leta 2017 in sinčka Nika. 

Slovenski glasbenoinformacijski center SIGIC je zapisal, da je šlo za ikono slovenskih didžejev in sinonim za nepozabne zabave. Nastopil je v vseh legendarnih ljubljanskih diskotekah, kot so Turist, Valentino, Kanu, Eldorado, Dakota, Global, Cvetličarna ...

Od DJ Pera se zdaj poslavljajo številni znani slovenski obrazi. Ana Klašnja je na družbenem omrežju zapisala: "Ne morem verjet, da te več ni. Vedno pozitiven, vedno nasmejan, vedno prijazen. Draga Anja in družina, moje iskreno sožalje."

"Nenadno in nepričakovano se je poslovil dragi prijatelj Peter Plesec, naš legendarni DJ PERO. Ikona glasbenih večerov, dogodkov in zabav, didžej z izjemno osebno noto - tvoja glasba nas je vedno osrečevala, tvoja vedrina in širok nasmeh pa bosta ostala z nami za vedno. Pogrešali te bomo. Že zdaj je pretiho ... Peter Plesec je sodeloval tudi v izvedbi nepozabne premiere Slovenska literatura od A do Ž," je na družbenih omrežjih zapisal Špas Teater

Dean Windisch je na družbenem omrežju preprosto zapisal: "počivaj v miru" in ob tem delil posnetek enega izmed številnih nastopov. Goran Šarac je zapisal, da je šokiran in ne more verjeti. 

Dominik Kozarič je zapisal: "Včeraj pozno zvečer izvedel pretresljivo novico. Dragi Peter, DJ Pero, prijatelj iz otroških let, zagotovo eden izmed najbolj talentiranih DJ-ev na slovenski glasbeni sceni, nas je zapustil za vedno. Naj Reka luči, osvetli ti poti, ki si jo tolikokrat zavrtel na tvojih žurih in spomnil ljudi name. Naj ti bo lahka zemlja."

Družini in prijateljem tudi naše uredništvo izreka iskreno sožalje. 

prejšnji članek
Pripravite domač bakalar
Kulinarika
Pripravite domač bakalar
naslednji članek
Praznična torta na hitro!
Kulinarika
Praznična torta na hitro!
#obraziavenija
obraziavenija