Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Big Brother: Ines Juranovič v sladkem pričakovanju

9. 1. 2022; 09.00
Avtor: Revija Lady
RECEPT INES JURANOVIČ
Se spomnite svetlolase Ines Juranovič, nekdanje tekmovalke resničnostnega šova Big Brother in Playboyeve zajčice? Leta kasneje se pripravlja na prav posebno vlogo, pod srcem namreč nosi prvega otroka.

Štajerka se je pred leti umaknila iz javnega življenja in je danes aktivna predvsem na družbenih omrežjih, kjer ji sledi neverjetnih 114 tisoč ljudi z vseh koncev sveta. Ni sicer znano, s čim se Ines, ki že nekaj časa živi v Miamiju, ukvarja, a sodeč po njenem opisu na družbenem omrežju je velika ljubiteljica potovanj, ki svoje izkušnje zapisuje na blogu, poleg tega pa ocenjuje hotele po vsem svetu. A očitno bo morala njena popotniška žilica nekaj časa mirovati, saj je Ines visoko noseča.

Ines Juranovic foto: instagram

Novice, da pod srcem nosi svojega prvega otroka, Ines v zadnjih mesecih ni obešala na veliki zvon in je ves čas objavljala fotografije, na katerih je ponosno kazala izklesano telo in raven trebušček, za njeno sladko pričakovanje pa so vedeli le njeni ožji družinski člani in najboljši prijatelji. Prav tako ni znano, kdo je oče njenega otroka. Menda naj bi šlo za uspešnega podjetnika, tujca, s katerim se je Ines preselila na sončno Florido. Ines se zadnje dni nestrpno pripravlja na prihod novega družinskega člana, predvsem pa se veseli novih izzivov, ki jih bo prineslo materinstvo.

ines juranovic

ines juranovic foto: revija zvezde

prejšnji članek
Horoskop: Okrepila se vam bo želja po spremembi
Horoskop
Horoskop: Okrepila se vam bo želja po spremembi
naslednji članek
Dejan Krajnc živi v prvem nadstropju družinske hiše
Življenjski slog
Dejan Krajnc živi v prvem nadstropju družinske hiše