robert golob bobo6 Svet24.si

Robert Golob: "Začnimo delovati za skupnost, ...

london, ljudje Svet24.si

Prvi v Evropi ukinjajo covidno potrdilo, maske ne ...

koronavirus, danska Svet24.si

Pri omikronu je tveganje za hospitalizacijo za 36 ...

tonin novak pl Reporter.si

Razkrivamo: skrivni posvet NSi, na katerem so ...

janša, orban Necenzurirano

Kdo je Orbanov zaupnik, ki kupuje slovenske hotele...

Teja Jugovic Odkrito.si

Teja Jugovic - To si je dolgo želela

peking olimpijske Ekipa24.si

Ne bom SE CEPIL, to nam je VSILJENO - še en ...

Kaja iz MasterChefa: Kaj se skriva v ozadju srečne fotografije?
| Vesna Meško

Kaja iz MasterChefa: Kaj se skriva v ozadju srečne fotografije?

Rok je Kajo zaprosil za roko., Osebni arhiv

Svetlolasa tekmovalka zadnje sezone šova MasterChef Kaja Jurač je zaročena! Zaupala nam je, kako jo je presenetil srčni izbranec in kakšni so njuni poročni načrti, ki so že v polnem teku.

Božični večer je bil za družino Kaje Jurač še posebej prazničen, saj se je nepričakovano odvila zaroka. Partner Rok je namreč ob prisotnosti njenih domačih pokleknil in jo zaprosil za roko.

„Sprva sem mislila, da je šala, ko je prišel do mene in rekel 'jaz imam še nekaj'. Nisem sploh dojela, kaj se dogaja, ko pa je šel na kolena, sem pa videla, da gre zares. Pričela sem jokati, vsi moji domači so ploskali, vriskali, bile so tudi solze sreče. Bila sem presrečna,“ je za njena.si pojasnila Kaja, ki se je z dragim Rokom že poprej pogovarjala o poroki, saj si tovrstne povezanosti oba želita.

Foto: Tomo Jeseničnik - Kaja Jurač

„Želja po poroki je bila obojestranska, ampak Rok je vedno govoril, da bo že prišel pravi čas za to. Potem sem dala to idejo malce na stran, mislila sem si, da bo že prišlo do tega, ko bo čas … Mogoče čez dve leti, ko bodo otroci že veliki in bo malo lažje. Niti sanjalo pa se mi ni, da bo to za božič.“

In kakšne poroke si zaročenca želita? Kdaj načrtujeta ta pomemben dogodek? Kaja pojasnjuje, da tako kot večina žensk, tudi sama sanja o poroki. „Tudi jaz imam v moji glavi že sestavljeno mojo sanjsko poroko, čeprav je do tja še leto in pol. Ampak načrtovanje je že v polnem teku. Želim, da je to res najin dan, ki si ga bova zapomnila za večno, pa ne samo midva, temveč tudi najini gostje. Želim imeti veliko poroko, na kateri bodi ljudje, ki jih imava rada,“ z žarom v očeh razlaga Kaja in nadaljuje, da z Rokom še iščeta lokacijo, saj si želita, da se bo poroka odvila na res posebnem mestu.

Foto: Osebni arhiv - Srečen par, srečna družina ...

Mamica dveh otrok si želi zasijati v beli obleki, pomembno pa se ji zdi tudi, da jo bo pred oltar pospremil njen oče. „Moja želja je, da poroka ne bi bila tradicionalne narave, ampak malo odštekana, posebna, skratka takšna, da bo vsem ostala v spominu.. Pomembni so mi tudi detajli in te hočem popolnoma izpiliti, da bo lepo, preprosto, a hkrati posebno,“ je naš klepet zaključila Kaja.