900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kaja iz MasterChefa: Kaj se skriva v ozadju srečne fotografije?

13. 1. 2022; 07.00
Avtor: Vesna Meško
kaja in rok

Rok je Kajo zaprosil za roko. foto: Osebni arhiv

Svetlolasa tekmovalka zadnje sezone šova MasterChef Kaja Jurač je zaročena! Zaupala nam je, kako jo je presenetil srčni izbranec in kakšni so njuni poročni načrti, ki so že v polnem teku.

Božični večer je bil za družino Kaje Jurač še posebej prazničen, saj se je nepričakovano odvila zaroka. Partner Rok je namreč ob prisotnosti njenih domačih pokleknil in jo zaprosil za roko.

„Sprva sem mislila, da je šala, ko je prišel do mene in rekel 'jaz imam še nekaj'. Nisem sploh dojela, kaj se dogaja, ko pa je šel na kolena, sem pa videla, da gre zares. Pričela sem jokati, vsi moji domači so ploskali, vriskali, bile so tudi solze sreče. Bila sem presrečna,“ je za njena.si pojasnila Kaja, ki se je z dragim Rokom že poprej pogovarjala o poroki, saj si tovrstne povezanosti oba želita.

Kaja Jurač foto: Tomo Jeseničnik

„Želja po poroki je bila obojestranska, ampak Rok je vedno govoril, da bo že prišel pravi čas za to. Potem sem dala to idejo malce na stran, mislila sem si, da bo že prišlo do tega, ko bo čas … Mogoče čez dve leti, ko bodo otroci že veliki in bo malo lažje. Niti sanjalo pa se mi ni, da bo to za božič.“

In kakšne poroke si zaročenca želita? Kdaj načrtujeta ta pomemben dogodek? Kaja pojasnjuje, da tako kot večina žensk, tudi sama sanja o poroki. „Tudi jaz imam v moji glavi že sestavljeno mojo sanjsko poroko, čeprav je do tja še leto in pol. Ampak načrtovanje je že v polnem teku. Želim, da je to res najin dan, ki si ga bova zapomnila za večno, pa ne samo midva, temveč tudi najini gostje. Želim imeti veliko poroko, na kateri bodi ljudje, ki jih imava rada,“ z žarom v očeh razlaga Kaja in nadaljuje, da z Rokom še iščeta lokacijo, saj si želita, da se bo poroka odvila na res posebnem mestu.

Srečen par, srečna družina ... foto: Osebni arhiv

Mamica dveh otrok si želi zasijati v beli obleki, pomembno pa se ji zdi tudi, da jo bo pred oltar pospremil njen oče. „Moja želja je, da poroka ne bi bila tradicionalne narave, ampak malo odštekana, posebna, skratka takšna, da bo vsem ostala v spominu.. Pomembni so mi tudi detajli in te hočem popolnoma izpiliti, da bo lepo, preprosto, a hkrati posebno,“ je naš klepet zaključila Kaja.

prejšnji članek
Tjaša Kokalj Jerala tokrat postala kratkolaska
Svet slavnih
Tjaša Kokalj Jerala tokrat postala kratkolaska
naslednji članek
Horoskop: Usoda vam bo lahko prekrižala načrte
Horoskop
Horoskop: Usoda vam bo lahko prekrižala načrte