1_10_300_posvetlit Svet24.si

Jan Plestenjak mu je podaril 3000 evrov vredno ...

Mladen Grdović Svet24.si

VIDEO: Mladen Grdović v Marezigah omagal na odru

18418X0073 Necenzurirano

Kako so nam ugrabili razpravo o prihodnosti ...

polwe20220513133644__DAX8337 Reporter.si

V SDS ni več nikogar, ki bi sprožil razpravo o ...

guberac jk Ekipa24.si

Po sledi škandala! Bodo Koprčani sploh igrali ...

Popevka 2022 Odkrito.si

Poglejte, kdo vse bo prepeval na Popevki 2022!

doncic Ekipa24.si

Dončić silovito začel drugo tekmo finala ...

'S Suzano sva zelo vesela najinega malega čudeža Liama'
| Vesna Meško

'S Suzano sva zelo vesela najinega malega čudeža Liama'

Suzana Perman je postala mamica, edit: njena.si

Novinarka in urednica informativne oddaje 24ur Suzana Perman je v začetku leta prvič postala mamica. Partner Luka Kočevar je z nami delil nekaj vtisov in nam zaupal, kakšen je pomen izbranega imena …

Obraz televizijske hiše POP TV Suzana Perman in vodja službe za odnose z javnostmi na ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Luka Kočevar sta se v prvi polovici meseca januarja razveselila rojstva dečka, ki sta ga poimenovala Liam. Medtem ko je Luka oče postal tretjič, je sinček Liam za Suzano prvi otrok.

Dom napolnila sreča in ljubezen

Po prvem skupnem tednu je očka z nami delil vtise in nam zaupal, kako se imajo. »S Suzano sva zelo vesela najinega malega čudeža Liama. Je pravi blagoslov in sreča, ki poleg otroškega joka, obveznosti in odgovornosti, v najino življenje prinaša predvsem veliko sonca, ljubezni, igrivosti in otroške preprostosti. Z mamico se odlično počutita, oba pa potrebujeta nekaj časa; Suzana da se spočije, Liam pa da se privadi na okolje, ritem in domače,« je povzel dogajanje Luka in nam v nadaljevanju razložil še ozadje poimenovanja in karakterno simboliko imena, ki se je že izkazala za primerno izbiro.

Foto: Osebni arhiv - Mali zaščitnik in branilec že kaže svojo moč.

»Njegovo ime je irska skrajšava za Williama, v prevodu pa simbolično pomeni "odločni branilec", bojevnik, zaščitnik. Glede na njegov odločen karakter in zgodnje močne "ukaze" staršem, bo zagotovo branil sebe in svoje bližnje ter dobro zastopal pomen svojega imena,« pojasnjuje ponosni oče in izrazi veselje nad prihajajočimi skupnimi trenutki in obiljem ljubkih izzivov, s katerimi se bodo srečevali v prihodnosti.