gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

'S Suzano sva zelo vesela najinega malega čudeža Liama'

18. 1. 2022; 08.00
Avtor: Vesna Meško
suzana perman sinkova ročica

Suzana Perman je postala mamica foto: edit: njena.si

Novinarka in urednica informativne oddaje 24ur Suzana Perman je v začetku leta prvič postala mamica. Partner Luka Kočevar je z nami delil nekaj vtisov in nam zaupal, kakšen je pomen izbranega imena …

Obraz televizijske hiše POP TV Suzana Perman in vodja službe za odnose z javnostmi na ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Luka Kočevar sta se v prvi polovici meseca januarja razveselila rojstva dečka, ki sta ga poimenovala Liam. Medtem ko je Luka oče postal tretjič, je sinček Liam za Suzano prvi otrok.

Dom napolnila sreča in ljubezen

Po prvem skupnem tednu je očka z nami delil vtise in nam zaupal, kako se imajo. »S Suzano sva zelo vesela najinega malega čudeža Liama. Je pravi blagoslov in sreča, ki poleg otroškega joka, obveznosti in odgovornosti, v najino življenje prinaša predvsem veliko sonca, ljubezni, igrivosti in otroške preprostosti. Z mamico se odlično počutita, oba pa potrebujeta nekaj časa; Suzana da se spočije, Liam pa da se privadi na okolje, ritem in domače,« je povzel dogajanje Luka in nam v nadaljevanju razložil še ozadje poimenovanja in karakterno simboliko imena, ki se je že izkazala za primerno izbiro.

Mali zaščitnik in branilec že kaže svojo moč. foto: Osebni arhiv

»Njegovo ime je irska skrajšava za Williama, v prevodu pa simbolično pomeni "odločni branilec", bojevnik, zaščitnik. Glede na njegov odločen karakter in zgodnje močne "ukaze" staršem, bo zagotovo branil sebe in svoje bližnje ter dobro zastopal pomen svojega imena,« pojasnjuje ponosni oče in izrazi veselje nad prihajajočimi skupnimi trenutki in obiljem ljubkih izzivov, s katerimi se bodo srečevali v prihodnosti.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Voditeljica je postala blondinka
Svet slavnih
Ljubezen na vasi: Voditeljica je postala blondinka
naslednji članek
Ljubezen po domače: Barbara in Damjan še bolj srečna in povezana
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Barbara in Damjan še bolj srečna in povezana