mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Objokana Adele tik pred zdajci odpovedala koncert, oboževalci jezni

21. 1. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
adele

Adele foto: Simon Emmett

Danes bi se moral v Las Vegasu odviti težko pričakovani koncert pevke Adele. Oboževalci so že prispeli v prestolnico zabave, pevka pa jim je v solzah sporočila, da se na dogodek zaradi epidemije niso zmogli pravočasno pripraviti, hkrati pa je polovica ekipe okužena s covidom - 19.

Adele je pred nekaj urami na družbenem omrežju objavila videoposnetek, tekom katerega je oboževalcem pojasnila, da koncert, oziroma turnejo »Weekends With Adele« prestavljajo na kasnejši termin. Objokana pevka se je opravičila za nevšečnosti in pojasnila, da so naredili vse, kar je bilo v njihovi moči, da bi lahko dokončali predstavo, ki bi bila dovolj dobra za njeno publiko, a jim žal ni uspelo. Kot je razložila, so se soočali s prevelikimi zamudami pošiljk zaradi epidemije, hkrati pa je s covidom-19 okužena polovica njenega osebja. „Nemogoče je bilo dokončati šov. Obupana sem, a vam ne morem dati tega, kar imamo ta trenutek …“

Adele je po objavi prejela množičen odziv publike. Medtem ko so jo oboževalci, ki kart niso kupili, podpirali in jo razumevajoče tolažili, pa so bili močno razjarjeni tisti, ki so naredili vse, da bi se dogodka lahko udeležili. „Organizirali smo dopust, kupili karte za koncert in letalske karte, se pripeljali v hotel in po namestitvi izvedeli, da se lahko obrnemo in odidemo domov. Nedopustno, da koncerta ne bo moč izvesti, so vedeli že prej, lahko bi nam sproočili, preden smo se odpravili na pot,“ se glasi eden izmed številnih zapisov oboževalcev, ki ta trenutek okušajo predvsem težko pogrešljivo finančno izgubo.

prejšnji članek
Pod masko se žal ni skrival Sanjski moški, ampak ...
Resničnostni šovi
Pod masko se žal ni skrival Sanjski moški, ampak ...
naslednji članek
Vid Kavtičnik: Težje klepetam z ženskami
Svet slavnih
Vid Kavtičnik: Težje klepetam z ženskami