kokosi (2) Svet24.si

Bodo morale biti kokoši res prijavljene in ...

kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Mladoletna kolesarka umrla po trku s tovornjakom

Petra Grah Lazar Necenzurirano

Šefica NPU ima novo službo z bajno plačo, ...

David Urankar, Liza Praprotnik, Andreja Gregorič, Panorama Reporter.si

Panorama, škandalozna polomija TV Slovenija: ...

legat Ekipa24.si

Grozno: Nemška legenda bo ostala brez jajca, ...

shakira Odkrito.si

Shakira - to se ji dogaja sedaj ...

doncic Ekipa24.si

Tukaj je odgovor! Dončić hrvaškemu zvezdniku, ...

Ljubezen na vasi: Videz Nikoline Cvek velika skrivnost
| V.M.

Ljubezen na vasi: Videz Nikoline Cvek velika skrivnost

Nikolina Cvek, Ivan Agnezović / Regionalni.com

Nekdaj izjemno zgovorna tekmovalka šova Ljubezen na vasi je s hrvaškimi mediji zadnjič sodelovala leta 2019. Zatem je povsem poniknila, skrivnostna pa je tudi na družbenem omrežju …

Nikolina Cvek je tekmovalka, ki je med gledalci resničnostnih šovov pritegnila daleč največ pozornosti. Z njeno in Josipovo vključitvijo v resničnostni format oddaje se je namreč pokazalo, da gledalci ne hrepenijo le po neobičajnih akterjih, ampak da ob potrebi po izražanju lastnega mnenja krepko prestopajo zdravo mejo razsodnosti.

Foto: RTL - Nikolina Cvek

Komunikacija na spletu, kakršne je bila leta 2018 deležna Nikolina, je sicer danes nova normalnost, je pa res, da so tedaj gledalci šova naredili še korak dlje, saj so temnolasemu dekletu sledili celo v javnosti in se množično udeleževali njenih nastopov, kamor slave željne Nikoline v resnici niso vabili zaradi pevskega talenta.

Posledice izpostavljanja in norčevanja javnosti so odjeknile v začetku leta 2019, Nikolina pa je zatem dobesedno izginila. Blago sled je pustila le na družbenem omrežju, kjer izjemno poredko objavi kakšno svojo fotografijo, ki pa jo zaradi nadlegovalcev tudi hitro izbriše. Ali je še vedno videti kot nekoč, ni znano, saj objavlja tako močno obdelane fotografije, da spominja na risano junakinjo.