1_10_300_posvetlit Svet24.si

Jan Plestenjak mu je podaril 3000 evrov vredno ...

Mladen Grdović Svet24.si

VIDEO: Mladen Grdović v Marezigah omagal na odru

18418X0073 Necenzurirano

Kako so nam ugrabili razpravo o prihodnosti ...

polwe20220513133644__DAX8337 Reporter.si

V SDS ni več nikogar, ki bi sprožil razpravo o ...

guberac jk Ekipa24.si

Po sledi škandala! Bodo Koprčani sploh igrali ...

evelin-sadek Odkrito.si

LEPOTICA DNEVA - Evelin Sadek

doncic Ekipa24.si

Dončić silovito začel drugo tekmo finala ...

Ljubezen na vasi: Videz Nikoline Cvek velika skrivnost
| V.M.

Ljubezen na vasi: Videz Nikoline Cvek velika skrivnost

Nikolina Cvek, Ivan Agnezović / Regionalni.com

Nekdaj izjemno zgovorna tekmovalka šova Ljubezen na vasi je s hrvaškimi mediji zadnjič sodelovala leta 2019. Zatem je povsem poniknila, skrivnostna pa je tudi na družbenem omrežju …

Nikolina Cvek je tekmovalka, ki je med gledalci resničnostnih šovov pritegnila daleč največ pozornosti. Z njeno in Josipovo vključitvijo v resničnostni format oddaje se je namreč pokazalo, da gledalci ne hrepenijo le po neobičajnih akterjih, ampak da ob potrebi po izražanju lastnega mnenja krepko prestopajo zdravo mejo razsodnosti.

Foto: RTL - Nikolina Cvek

Komunikacija na spletu, kakršne je bila leta 2018 deležna Nikolina, je sicer danes nova normalnost, je pa res, da so tedaj gledalci šova naredili še korak dlje, saj so temnolasemu dekletu sledili celo v javnosti in se množično udeleževali njenih nastopov, kamor slave željne Nikoline v resnici niso vabili zaradi pevskega talenta.

Posledice izpostavljanja in norčevanja javnosti so odjeknile v začetku leta 2019, Nikolina pa je zatem dobesedno izginila. Blago sled je pustila le na družbenem omrežju, kjer izjemno poredko objavi kakšno svojo fotografijo, ki pa jo zaradi nadlegovalcev tudi hitro izbriše. Ali je še vedno videti kot nekoč, ni znano, saj objavlja tako močno obdelane fotografije, da spominja na risano junakinjo.