favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Videz Nikoline Cvek velika skrivnost

25. 1. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
Nikolina-7

Nikolina Cvek foto: Ivan Agnezović / Regionalni.com

Nekdaj izjemno zgovorna tekmovalka šova Ljubezen na vasi je s hrvaškimi mediji zadnjič sodelovala leta 2019. Zatem je povsem poniknila, skrivnostna pa je tudi na družbenem omrežju …

Nikolina Cvek je tekmovalka, ki je med gledalci resničnostnih šovov pritegnila daleč največ pozornosti. Z njeno in Josipovo vključitvijo v resničnostni format oddaje se je namreč pokazalo, da gledalci ne hrepenijo le po neobičajnih akterjih, ampak da ob potrebi po izražanju lastnega mnenja krepko prestopajo zdravo mejo razsodnosti.

Nikolina Cvek foto: RTL

Komunikacija na spletu, kakršne je bila leta 2018 deležna Nikolina, je sicer danes nova normalnost, je pa res, da so tedaj gledalci šova naredili še korak dlje, saj so temnolasemu dekletu sledili celo v javnosti in se množično udeleževali njenih nastopov, kamor slave željne Nikoline v resnici niso vabili zaradi pevskega talenta.

Posledice izpostavljanja in norčevanja javnosti so odjeknile v začetku leta 2019, Nikolina pa je zatem dobesedno izginila. Blago sled je pustila le na družbenem omrežju, kjer izjemno poredko objavi kakšno svojo fotografijo, ki pa jo zaradi nadlegovalcev tudi hitro izbriše. Ali je še vedno videti kot nekoč, ni znano, saj objavlja tako močno obdelane fotografije, da spominja na risano junakinjo.

Nikolina Cvek

Nikolina Cvek foto: Facebook

prejšnji članek
Karlo nagrade ni zadržal zase?
Svet slavnih
Karlo nagrade ni zadržal zase?
naslednji članek
Lepotice in geniji: Zmagovalca šova postala Karlo in Helena
Svet slavnih
Lepotice in geniji: Zmagovalca šova postala Karlo in Helena