Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sveža resnica o skrivnostnem možu z masko

27. 1. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
dm1

Sanjski moški foto: edit: njena.si

Mnogi ne dojamejo, a to se skriva v ozadju pojavljanja zamaskiranega gospoda Sanjskega.

Promocija prihajajočega šova Sanjski moški je več kot uspešna. Mladenič z masko je pritegnil veliko več pozornosti, kot so na POP TV pričakovali, zlasti presenetljiva pa so zabavna ugibanja, kdo nastopa v tej skrivnostni vlogi. Tudi nekateri mediji so namreč povsem prepričani, da se pod zakrito podobo skriva novi Sanjski moški, zato se lotevajo podrobnega preučevanja njegove telesne konstrukcije in namigov, ki so vzbrbotali tekom promocije. Nevede so vodo na mlin promocije usmerili tudi vsi slave želji spletni akterji, ki si skušajo na podlagi zavajanja priboriti svojih pet minut slave.

Sanjski moški foto: Luka Kotnik

Zabavno, zlasti, če poznate ozadje simpatične, oz. kot ji pravijo na POPu, gverilske akcije. In kakšna je resnica? Takšna, kot smo vam že pojasnili in kot smo pravkar preverili, se na hodnikih komercialne televizije ni do danes še nič spremenilo.

Moškega, ki bo spomladi stopil v čevlje gospoda Sanjskega, namreč sploh še niso izbrali. »Rekrutacijo za moške smo že zaključili, izmed vseh prijavljenih kandidatov pa še vedno izbiramo res sanjskega,« so znova pojasnili na POP TV in tako potrdili, da skrivnostni fant v sivem blazerju in belih supergah ni Sanjski moški 2. sezone.

Ampak nemara je bolj zabavno verjeti, da se pod masko res skriva gospod Sanjski, kajne? Tudi prav, govorice so v okviru promocije povsem dobrodošle, zlasti, ker so prijave za dekleta še vedno odprte.

Prijavnico lahko izpolnite TUKAJ.

Sanjski moški

Sanjski moški foto: Luka Kotnik

Sanjski moški

Sanjski moški foto: Luka Kotnik

prejšnji članek
Zvezdnik filma Sam doma se je zaročil
Svet slavnih
Zvezdnik filma Sam doma se je zaročil
naslednji članek
Resnica o izklesani postavi Tjaše Vrečič
Svet slavnih
Resnica o izklesani postavi Tjaše Vrečič
#obraziavenija
obraziavenija