1_10_300_posvetlit Svet24.si

Jan Plestenjak mu je podaril 3000 evrov vredno ...

Mladen Grdović Svet24.si

VIDEO: Mladen Grdović v Marezigah omagal na odru

18418X0073 Necenzurirano

Kako so nam ugrabili razpravo o prihodnosti ...

polwe20220513133644__DAX8337 Reporter.si

V SDS ni več nikogar, ki bi sprožil razpravo o ...

guberac jk Ekipa24.si

Po sledi škandala! Bodo Koprčani sploh igrali ...

evelin-sadek Odkrito.si

LEPOTICA DNEVA - Evelin Sadek

doncic Ekipa24.si

Dončić silovito začel drugo tekmo finala ...

FOTO: Tako boleče se je končal Polonin in Tilnov vroči zmenek
| V.M.

FOTO: Tako boleče se je končal Polonin in Tilnov vroči zmenek

Zmenek, YouTube/zajem zaslona

Ni se zgodilo le več strastnih poljubov, ki jih je Polona opisala kot mehke. Saj ne boste verjeli, a Tilen je odšel z zmenka s prebodeno prsno bradavico, sicer zelo pogumna Polona pa prebadanja jezika ni najbolje prenesla … Kaj se je dogajalo?

Polonin in Tilnov romantični zmenek se ni odvil v intimi, pač v ob prisotnosti organizatorja zmenka, YouTuberja Pera Martića, in več tisoč gledalcev, ki so druženje spremljali v živo prek YouTube kanala. Če dogajanja v romantični restavraciji niste spremljali, potem vas najbrž zanima, kaj se je dogajalo.

Foto: YouTube/zajem zaslona - Sproščanje z masažo

Na zmenku, za katerega sta se Tilen in Polona zelo lepo uredila, je Pero tekmovalca Kmetije vodil skozi igre, med katerimi je bilo denimo spoznavanje delov telesa s prekritimi očmi in odgovarjanje na čudna vprašanja, ki sta jih naključno izvlekla, nato pa zastavljala drug drugemu. Družba se je vseskozi vedro zabavala, zlasti ob doseganju zastavljene meje všečkov, čemur je v okviru izpolnjevanja nalog sledilo poljubljanje, ki je bilo sprva precej sramežljivo.

Foto: YouTube/zajem zaslona - Navdušenje ob strastnem poljubu

A če je kazalo, da sta Tilen in Polona pristala na zmenek zgolj zaradi zabave, ter da med njima ni nikakršnih iskric, je Polona med večerjanjem Tilnu vseeno po tihem priznala, da se ima lepo in da bi ji bilo bolj všeč, če bi bila na zmenku sama.

Foto: YouTube/zajem zaslona - Boleče prebadanje

Boleč zaključek zmenka

Zaključek zmenka je bil vse prej kot prijeten, saj je tekmovalca Kmetije čakal še precej brutalen izziv oz. obljuba, ki sta se jo namenila izpolniti. Tilen in Polona sta namreč pristala na pirsing, ki ga je artistka Maruša izvedla kar v restavraciji. Prestrašenemu Tilnu so tako prebodli prsno bradavico, izjemno pogumni Poloni pa jezik. Žal je po prebadanju svetlolasko nepričakovano preplavilo slabo počutje, tako da se je konec druženja odvil nekoliko drugače, kot so pričakovali.

Foto: YouTube/zajem zaslona - Polona je morala leči, slabo počutje so ji lajšali s hladnimi obkladki.

Kako je bilo vse skupaj videti, si lahko ogledate na spodnji povezavi, v fotogaleriji pa vas čakajo številni fotoutrinki …