1_10_300_posvetlit Svet24.si

Jan Plestenjak mu je podaril 3000 evrov vredno ...

Mladen Grdović Svet24.si

VIDEO: Mladen Grdović v Marezigah omagal na odru

18418X0073 Necenzurirano

Kako so nam ugrabili razpravo o prihodnosti ...

polwe20220513133644__DAX8337 Reporter.si

V SDS ni več nikogar, ki bi sprožil razpravo o ...

guberac jk Ekipa24.si

Po sledi škandala! Bodo Koprčani sploh igrali ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Zakonci v eksperimentu ne nosijo svojih oblačil

doncic Ekipa24.si

Dončić silovito začel drugo tekmo finala ...

Igralec jan Bučar je sveže zaljubljen v lepo Eli
| Revija Lady

Igralec jan Bučar je sveže zaljubljen v lepo Eli

Jan Bučar in Eli Frelih, Marko Vavpotič, M24.si

Priljubljeni igralec Jan Bučar, ki ga lahko spremljamo na odrskih deskah in tudi v številnih slovenskih serijah, je v novo leto vstopil zaljubljen do ušes.

Če je še pred letom dni užival v samskem stanu, med drugim so mu pripisovali tudi domnevno romanco s pevko Špelo Grošelj, je priljubljeni igralec zdaj srečno zaljubljen. Janovo srce se je ogrelo za lepo temnolasko Eli Frelih, s katero sta po podatkih uredništva revija Lady skupaj že kar nekaj mesecev. In čeprav je igralec svojo srčno izbranko uspešno skrival pred mediji, medsebojne naklonjenosti ne moreta več prikrivati.

Foto: Marko Vavpotič - Jan Bučar in Eli Frelih

Na nedavnem družabnem dogodku v Cankarjevem domu sta se zaljubljena golobčka skupaj sprehodila tudi po rdeči preprogi, medijskim prijateljem pa jo je predstavil kot svoje dekle. Kot smo izvedeli, je Eli od Jana, ki je konec lanskega leta praznoval 45. rojstni dan, kar precej mlajša, sicer pa je znana kot odlična tetovatorka. Naš fotoarhiv s preteklih dogodkov sicer razkriva, da sta že kar nekajkrat prišla skupaj, a nikoli nista kazala ljubezenske naklonjenosti, ki pa je danes ne moreta več skrivati. Tisti, ki Jana dobro poznajo, pravijo, da temnolaska, ki je tudi zelo simpatična in razgledana, zelo dobro vpliva na Jana, ki je več kot očitno spet našel srečo v ljubezni.