Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralec jan Bučar je sveže zaljubljen v lepo Eli

29. 1. 2022; 09.00
Avtor: Revija Lady
Ženska 4

Jan Bučar in Eli Frelih foto: Marko Vavpotič, M24.si

Priljubljeni igralec Jan Bučar, ki ga lahko spremljamo na odrskih deskah in tudi v številnih slovenskih serijah, je v novo leto vstopil zaljubljen do ušes.

Če je še pred letom dni užival v samskem stanu, med drugim so mu pripisovali tudi domnevno romanco s pevko Špelo Grošelj, je priljubljeni igralec zdaj srečno zaljubljen. Janovo srce se je ogrelo za lepo temnolasko Eli Frelih, s katero sta po podatkih uredništva revija Lady skupaj že kar nekaj mesecev. In čeprav je igralec svojo srčno izbranko uspešno skrival pred mediji, medsebojne naklonjenosti ne moreta več prikrivati.

Jan Bučar in Eli Frelih foto: Marko Vavpotič

Na nedavnem družabnem dogodku v Cankarjevem domu sta se zaljubljena golobčka skupaj sprehodila tudi po rdeči preprogi, medijskim prijateljem pa jo je predstavil kot svoje dekle. Kot smo izvedeli, je Eli od Jana, ki je konec lanskega leta praznoval 45. rojstni dan, kar precej mlajša, sicer pa je znana kot odlična tetovatorka. Naš fotoarhiv s preteklih dogodkov sicer razkriva, da sta že kar nekajkrat prišla skupaj, a nikoli nista kazala ljubezenske naklonjenosti, ki pa je danes ne moreta več skrivati. Tisti, ki Jana dobro poznajo, pravijo, da temnolaska, ki je tudi zelo simpatična in razgledana, zelo dobro vpliva na Jana, ki je več kot očitno spet našel srečo v ljubezni.

prejšnji članek
Jerica Zupan iskreno: Nisva še na zeleni veji
Svet slavnih
Jerica Zupan iskreno: Nisva še na zeleni veji
naslednji članek
Ekskluzivni intervju s skrivnostnim moškim
Resničnostni šovi
Ekskluzivni intervju s skrivnostnim moškim