Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Romantična Tjaša Vrečič: Midva sva si zelo v redu …

7. 2. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
tjaša-vrečič, tilen-brglez, jager

Tjaša in Tilen foto: Osebni arhiv

Zmagovalcu šova Kmetija resnično ni dolgčas. Po zmenku s Polono, je Tilen doživel še nekaj romantičnih trenutkov s Tjašo. Slednja nam je zaupala, da sta se imela super in razložila, kaj natanko se je dogajalo.

Na družbenih omrežjih so pritegnile pozornost fotografije, na katerih se Tilen Brglez in Tjaša Vrečič predajata romantičnim trenutkom. Medtem ko je Tjaša zapeljevala v samostoječih nogavicah, tudi Tilen ni razočaral, saj je spremljevalko na postelji spravljal v smeh v spodnjicah.

Tjaša je v dar prejela čokoladno vrtnico. foto: Osebni arhiv

Tjaša, kaj se je pravzaprav dogajalo? Sta bila na zmenku? »Ne, ne. Ustvarjali smo reklamo za trgovino Jager. S Tilnom sva igrala mlad par, ki drug drugemu izbira darilo za Valentinovo,« je dejala 23-letnica in razložila, da se zgodba odvija od skupnega druženja, iskanja dragih daril do spoznanja, da za to, da nekoga razveseliš, ni potrebno izprazniti bančnega računa. Ljubo osebo lahko namreč razveseliš že z majhno pozornostjo, kot je denimo čokoladna vrtnica. Saj veste, bolj kot vrednost darila, je pomembno to, da pozornost prihaja iz srca.

»Bilo je noro, med snemanjem sva se veliko presmejala. Ekipa je bila prijazna in sproščena, pa tudi midva sva si zelo v redu, tako, da je bilo top,« je povzela izkušnjo Tjaša.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Marijana je bila nekoč blondinka
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Marijana je bila nekoč blondinka
naslednji članek
Kylie Jenner drugič postala mamica
Svet slavnih
Kylie Jenner drugič postala mamica