Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Preobrat na medenih tednih ali ustvarjanje materiala za norčevanje?

16. 3. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled, kate, sandi, medeni-tedni

Kate in Sandi na medenih tednih foto: Planet TV

Kate in Sandi sta na plaži poskrbela za pravo predstavo. Pozibavanje ob ritmih glasbe, masaža s šampanjcem in ja, zbližala sta se tudi z objemi in poljubi. Medtem ko sta nevede ustvarila vsebino, iz katere se norčujejo številni gledalci, pa bi se morda morali vprašati še, kaj se je zgodilo, ko ju niso spremljale kamere ...

Čeprav se je sprva zdelo, da namerava Kate s soprogom Sandijem na medenih tednih uživati v zgolj prijateljskem duhu, pa je po zajtrku gledalce čakalo presenečenje. Njuno druženje ob plaži je namreč dajalo slutiti, da se je za kamerami zgodil velik preobrat. So se Katina čustva spremenila? Je Sandijev trud obrodil sadove? Zakaj je bil njun odnos v naslednjem prizoru popolnoma drugačen?

Kate in Sandi na medenih tednih foto: Planet TV

Kate in Sandi sta se sicer res zabavala na počivalniku, a čeprav se je zdelo, da sta razposajena, vse skupaj pravzaprav ni bilo tako zelo sproščeno. Zakonca sta si resda izmenjavala naklonjenosti, a njuna verbalna in neverbalna komunikacija vzbuja slutnje, da je bilo vse skupaj odigrano in izvedeno zlasti zaradi pričakovanj ljubezenskega eksperimenta.

No, o slednjem je za enkrat prerano govoriti, saj akterji na to temo še ne smejo podjati izjav. Tako kot vsi ostali, bosta lahko Kate in Sandi o svoji izkušnji spregovorila po koncu predvajanja oddaje. Verjamemo, da boste nad njuno zgodbo zelo presenečeni.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Nataša Masten presenetila
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Nataša Masten presenetila
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Ivo ima slovenske korenine
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Ivo ima slovenske korenine