požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Tinkara Fortuna: Mož je moj največji podpornik

3. 4. 2022; 12.00
Avtor: Lady
tinkara fortuna

tinkara fortuna foto: revija zvezde

Petrov brat ju je pred dvanajstimi leti spoznal na pikniku, iz prijateljstva pa se je rodila velika ljubezen, ki jo Tinkara in Peter Fortuna skrbno negujeta.

Letošnje leto je za Tinkaro Fortuna nekaj resnično posebnega. Pred kratkim je namreč uredila svoj poslovni prostor, v katerem bo nadaljevala svojo uspešno podjetniško zgodbo, poleg tega pa letos mineva dvajset let, odkar je Slovenija spoznala skupino Bepop. V vsej tej evforiji pa Tinkara ne pozablja na svojega najdražjega, moža Petra, ki je njen največji oboževalec in podpornik. Zaljubljenca sta 13. marca praznovala deveto obletnico poroke, ob kateri se je Peter čudil, ali ga njegova draga resnično že toliko let prenaša. Njegovi šali sta se zakonca, med katerima je iskrica preskočila pred dvanajstimi leti, dobro nasmejala.

tinkara fotura foto: revija zvezde

»Ob Petru sem se razcvetela, drznila sem si postati in biti tista prava Tinkara in zdaj lahko s ponosom povem, da imam končno privilegij, da se lahko v življenju ukvarjam s projekti, ki me osrečujejo in veselijo, ki so moje poslanstvo. Petra obožujem, ker me podpira in me ne zavira pri mojih idejah,« o svojem najdražjem ljubeče pove pevka, ki bo letos spet pogosto stala na koncertnih odrih, ki jih je že močno pogrešala.

prejšnji članek
Kako se med nakupovanjem upreti nezdravi hrani?
Zdravje
Kako se med nakupovanjem upreti nezdravi hrani?
naslednji članek
Ljubezen po domače: Drago Kosmač ima veliko konjičkov, manjka mu ljubezen
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Drago Kosmač ima veliko konjičkov, manjka mu ljubezen