stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nuša Rojs iz brezna naravnost do zvezd

28. 4. 2022; 09.00
Avtor: Vesna Meško
Nuša Rojs

Utrinek iz videozgodbe. foto: pr

Pevka Nuša Rojs je zadnji dve leti bredla skozi težke preizkušnje, ki so ji odprle oči in jo privedle do surovega spoznanja. Danes v svoji prvinskosti vstaja iz pepela in vas z osebnoizpovedno pesmijo vabi med zvezde …

Nuša Rojs je mlada pevka, ki smo si jo zapomnili po strastni želji po uspehu v svetu glasbe. Marljivo dekle je vseskozi trdo delalo za uresničitev svojih sanj, a ji je obdobje epidemije spodneslo tla pod nogami. Čakala jo je preizkušnja, tekom katere se je v njej prebudila zrelejša in modrejša ženska.

Nuša si je zamislila podobo z izjemno dolgimi lasmi. foto: Laura Kolarič

»Na pohodu je nova, stara Nuša. V bistvu, se vračam do sebe, kar sem bila v startu, preden sem želela vsem ugajati, biti všečna in popularna. Dve leti nazaj sem se znašla popolnoma na tleh in videla, da ti popularnost prav nič ne pomaga v določenih življenjskih situacijah, prej škodi. Ob tem spoznanju sem začela končno spet poslušati sebe in se odločila začeti znova,« nam je pojasnila pevka, ki nove začetke proslavlja z novim avtorskim komadom Do zvezd. Gre za ljubezensko pesem, ki pa hkrati daje slutiti, da je mnogo več kot to. Zlasti zaradi filmskega videospota in Nušine preizkušnje, iz katere so na plan privrele čutne vrstice in napovedale pomembno prelomnico v njenem življenju.

»Pesem je ljubezenska, a ljubezen se najprej prepleta med mano in partnerjem, nato pa med mano in mojo dušo. V kiticah se z njo se izpovedujem svojemu partnerju, ki ga še sploh nimam, ampak vem, kako ga bom občutila, ko bo prišel. Kot sem zapela v pesmi, je kot bi pela njemu, mojemu bodočemu, vse, kar mu želim povedati. Ampak ker ga dejansko še nimam in resnično nisem tega začutila v zadnjih nekaj letih z nikomer, me ima, da bi včasih kar obupala. Zato v bridgu in refrenu besedila sledi glas duše, ki mi govori naj ne obupam in me opogumlja,« pojasnjuje Nuša in dodaja, da je napisala še veliko podobnih besedil, ki ji tako kot ta, veliko pomenijo.

Nuša z ekipo na snemanju videospota foto: Laura Kolarič

»Upam, da jih bom lahko čimprej vse posnela. Se mi zdi, da znajo pomagati še komu in ga motivirati, da ne obupa v teh težkih časih. Mislim, da je to res čudovit način, kako sem zapisala svoj pogled na svojo in sorodno dušo. Zaradi tega nekako verjamem, da jo kmalu najdem. Vrača mi vero, znova in znova,« ostaja optimistična Nuša, ki vas vabi, da si večkrat zavrtite pesem Do zvezd in tako občutite to brezpogojno ljubezen in spoštovanje, do sebe in do vsega.

Utrinki s snemanja videospota

Utrinki s snemanja videospota foto: Laura Kolarič

Nušin lik v zgodbi, s katerim je ponazorila del svoje duše.

Nušin lik v zgodbi, s katerim je ponazorila del svoje duše. foto: Laura Kolarič

Utrinki s snemanja videospota

Utrinki s snemanja videospota foto: Laura Kolarič

Utrinki s snemanja videospota

Utrinki s snemanja videospota foto: Laura Kolarič

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Katja Šivec nekoč blestela kot igralka
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Katja Šivec nekoč blestela kot igralka
naslednji članek
Ljubezen po domače: Takšen je Jure Struna v resničnem življenju
Svet slavnih
Ljubezen po domače: Takšen je Jure Struna v resničnem življenju