mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ozadje: Sta Sandi in Kate v eksperimentu s posebnim namenom?

5. 5. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
poroka

Sandi in Kate foto: edit: njena.si

Sandi in Kate sta pravi magnet za preostale pare, saj se vsi zelo radi ukvarjajo z njunim odnosom in življenjem za zaprtimi vrati. Pa veste, zakaj? Morda je to odgovor, ki vas bo vzpodbudil k razmisleku …

Da sta Sandi in Kate drugačna od ostalih zakonskih parov, ni mogoče spregledati, a zakaj je njun odnos vedno znova na tapeti tako v samem eksperimentu, kot v zunanjem svetu s strani gledalcev? Tudi ko je 50-letnik na minulo večerjo prikorakal odločen, da odvrže svojo zadržanost pred kamerami in nastopi samozavestneje, se je pozornost, na katero je sicer upal, zelo hitro spreobrnila v negativno smer. Po začetnem občudovanju vidne spremembe je namreč na plan priplul sum, da gre za igran nastop, med kandidati pa so vzklila vprašanja, kaj želi Sandi s tem doseči, kaj skriva s svojim vedenjem in kaj se v resnici dogaja med parom za zaprtimi vrati.

Sandi in Kate foto: Planet TV

Strastno zanimanje zanju pravzaprav nosi vzporednice z gledalci, ki radi spremljajo resničnostne oddaje in življenja drugih ljudi, nato pa o tem razpravljajo in na spletu s širnim svetom delijo svoje mnenje, prepričanje. Zakaj se ljudje odzivamo na takšen način in se namesto sami s seboj ukvarjamo s tujimi življenji, je na primeru eksperimenta lepo pojasnila Sanela:

»Vsak teden, ko se srečamo, prisluhnemo zgodbam drugih parov in se podzavestno primerjamo z njimi. Pri tem raje iščemo tisto, kar je bilo pri drugih slabše, kot pri nas, saj nas to na nek način dvigne. To je tudi razlog, da vsak teden tudi zavestno iščemo, kaj je bilo pri drugem paru slabše, da lahko nas same dvignemo malenkost višje.«

Kaj pa vi menite? Kakšen je vaš odnos do resničnostnih oddaj in družbe, ki je del vašega sveta? Pometate pred svojim pragom in negujete lastne odnose ali se raje ukvarjate s tujimi življenji?

prejšnji članek
Anja Ramšak in Robert Roškar tekmujeta, kdo pride prej v Torino!
Svet slavnih
Anja Ramšak in Robert Roškar tekmujeta, kdo pride prej v Torino!
naslednji članek
Sex Pistols z novo izdajo God Save The Queen ob kraljičinem jubileju
Svet slavnih
Sex Pistols z novo izdajo God Save The Queen ob kraljičinem jubileju
#nasazenazenska
nasazenazenska