1_10_300_posvetlit Svet24.si

Jan Plestenjak mu je podaril 3000 evrov vredno ...

Mladen Grdović Svet24.si

VIDEO: Mladen Grdović v Marezigah omagal na odru

18418X0073 Necenzurirano

Kako so nam ugrabili razpravo o prihodnosti ...

polwe20220513133644__DAX8337 Reporter.si

V SDS ni več nikogar, ki bi sprožil razpravo o ...

guberac jk Ekipa24.si

Po sledi škandala! Bodo Koprčani sploh igrali ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Zakonci v eksperimentu ne nosijo svojih oblačil

doncic Ekipa24.si

Dončić silovito začel drugo tekmo finala ...

Ljubezen po domače: Dragova romanca v zakulisju povsem drugačna
| V.M.

Ljubezen po domače: Dragova romanca v zakulisju povsem drugačna

Mojca, Drago in Tatjana, POP TV, edit njena.si

Drago si je z grenkobo ogledal zadnjo oddajo šova Ljubezen po domače. Skok od Mojce k Tatjani ga je obdajal z občutkom nemoralnosti, v realnem življenju tako nikoli ne bi ravnal.

Čeprav Drago Kosmač v šovu Ljubezen po domače ni razgaljal svojih čustev, pa je bil zadržan in spoštljiv predvsem zaradi odgovornosti, ki jo je čutil do kandidatk. Igra s čustvi se mu namreč zdi nemoralna, zato mu ni bilo vseeno, ko je bilo potrebno zaradi same organizacije in sledenja niti snemanja storiti korak, ki ga je prikazal v njemu zelo neprimerni luči.

Tatjana sicer res ni zdrsnila iz Dragovih misli, a je na lastno pobudo, takoj po odhodu iz romantičnega oddiha, zagotovo ne bi obiskal. »Po povratku in slovesu od Mojce, so mi rekli, da gremo obiskati še Tatjano. Slednje zame ni bilo prijetno, zdelo se mi je narobe, da bi takoj za tem šel do Tatjane in ji začel dvoriti. To ni moj način komuniciranja in v mojem življenju se kaj takega, da bi se poslovil od dekleta in potem takoj zavil v objem drugega, še ni zgodilo,« nam je zaupal Drago, ki si ne želi, da bi ga gledalci ocenjevali na podlagi tega dogodka.

Foto: VOYO - Drago in Tatjana

Kako pa se je počutil, ko se ga je Tatjana tako zelo razveselila? Takšne vzhičenosti najbrž ni hlinila, kajne? »Res je bila zelo presenečena, pravzaprav vesela in kolikor vem, je tisti šopek še dolgo negovala, tako, da mi je bilo kar nerodno vse skupaj in se nisem počutil najbolje. Če bi organizirali srečanje kakšen dan kasneje, bi bilo, vsaj zame mnogo manj moreče, bolj sproščeno, pa tudi tisti občutek nemoralnosti, ki sem ga imel takrat, bi verjetno ne bil prisoten,« je iskreno razložil Drago in poudaril, da bi si Tatjana zaslužila nekoliko drugačen odnos.

Pa je bila mogoče drugačnega odnosa deležna kasneje? No, na ta odgovor pa bomo morali še nekaj dni počakati. V ponedeljek se bo namreč odvil še zadnji del 6. sezone, kjer vas čakajo  zanimivosti razpleta letošnjih romanc.