1_10_300_posvetlit Svet24.si

Jan Plestenjak mu je podaril 3000 evrov vredno ...

Mladen Grdović Svet24.si

VIDEO: Mladen Grdović v Marezigah omagal na odru

18418X0073 Necenzurirano

Kako so nam ugrabili razpravo o prihodnosti ...

polwe20220513133644__DAX8337 Reporter.si

V SDS ni več nikogar, ki bi sprožil razpravo o ...

guberac jk Ekipa24.si

Po sledi škandala! Bodo Koprčani sploh igrali ...

evelin-sadek Odkrito.si

LEPOTICA DNEVA - Evelin Sadek

doncic Ekipa24.si

Dončić silovito začel drugo tekmo finala ...

Ljubezen po domače? Kam sta izginila Jure in Lea?
| V.M.

Ljubezen po domače? Kam sta izginila Jure in Lea?

Lea in Jure, edit: njena.si

Jure in Lea sta obiskala Gorenjsko, nato pa se je njuna zgodba končala. V zadnjih dveh oddajah njunega zaključka ni bilo, zato smo preverili, kaj se je zgodilo …

Po obisku Leinega očeta je sledila malica na travniku, zatem pa Jureta in Lee v oddaji Ljubezen po domače nismo več videli. Medtem ko smo ostale akterje spremljali na romantičnih izletih, ki jim je sledilo razmišljanje o prihodnosti in slovo, so ustvarjalci oddaje pri mlademu paru ubrali drugačen potek dogodkov. Kaj se je zgodilo? Mar sta predčasno zaključila snemanje?

Foto: edit: njena.si - Lea in Jure

»Ne, snemanja nisva zaključila predčasno, ampak ker sva šla v Španijo, je bilo to doživetje potem mišljeno kot romantični izlet. Bila sva namreč edina, ki sva ga izpeljala tako kmalu, to pa zato, ker je Moto GP potekal ravno tisti vikend in ni bilo druge izbire,« nam je pojasnila Lea in omenila, da se je v njihovi ekipi vse odvilo hitreje, saj je bilo že na začetku razvidno, da Juretu razen nje in Particije ne odgovarja nobeno drugo dekle. Ko je torej Patricija na lastno željo zapustila Čemšenik, je bilo kaj hitro jasno, da je lahko le Lea tista prava. Pa je tako čutila tudi ona? No, ta del zgodbe vas bo nemara presenetil, a počakajmo, da se najprej odvije še čisto zadnji del 6. sezone.

Foto: edit: njena.si - Lea in Jure na pikniku v naravi.