1_10_300_posvetlit Svet24.si

Jan Plestenjak mu je podaril 3000 evrov vredno ...

Mladen Grdović Svet24.si

VIDEO: Mladen Grdović v Marezigah omagal na odru

18418X0073 Necenzurirano

Kako so nam ugrabili razpravo o prihodnosti ...

polwe20220513133644__DAX8337 Reporter.si

V SDS ni več nikogar, ki bi sprožil razpravo o ...

guberac jk Ekipa24.si

Po sledi škandala! Bodo Koprčani sploh igrali ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Zakonci v eksperimentu ne nosijo svojih oblačil

doncic Ekipa24.si

Dončić silovito začel drugo tekmo finala ...

MasterChef: Jure po izpadu priznava, da ni dobil ideje
| K.M.

MasterChef: Jure po izpadu priznava, da ni dobil ideje

Jure Galičič (40 let), Ana Gregorič

Tofu je bil v včerajšnji oddaji usoden za ljubiteljskega kuharja Jureta Galičiča.

Od nadaljevanja v oddaji MasterChef so se tekmovalci najprej morali preizkusiti v pripravi različnih lazanj. Maša in Jure sta morala pripraviti sladko jed, v izzivu pa se je boljše izkazala Maša, ki se je s svojo jedjo rešila in lahko odšla na balkon. Jure pa se je moral na koncu z Evito in Bernardom preizkusiti v izločitvenem testu, ki je bil tokrat obarvan z jedmi, ki jih tekmovalci ne marajo. 

Bernard je moral pripravljati ješprenj, Evita vampe in Jure tofu, za katerega je večkrat poudaril, da ga ne mara in ne razume, saj resnično uživa v mesu in zato ne uživa živil, ki bi meso nadomeščale. Jure se je v resnici celoten test lovil in je na koncu s svojimi zavitki najmanj prepričal sodnike. Po izpadu pa je za naš medij zaupal, kaj je šlo v včerajšnji oddaji narobe.

"Do tega zadnjega kuhanja sem vedno takoj dobil eno ali več idej, kaj bom z določeno sestavino naredil oziroma, kakšno jed želim pripraviti. S tofujem pa pač ni bilo ideje, še posebno take, kjer naj bi bil tofu kralj krožnika. Narediti pač kaj iz ostalih sestavin in dodati dve majhni kocki tofuja pač ni prišlo v poštev. Če bi kaj lahko spremenil, bi zvitke bolj spretno naredil, predvsem pa jih ne utopil v maščobi," pravi Jure in dodaja da se je v oddaji tako od sodnikov kot tudi sotekmovalcev ogromno naučil. 

Celoten intervju z izpadlim tekmovalcem včerajšnje oddaje MasterChef pa si lahko na portalu Njena.si preberete v ponedeljek dopoldne.