pomlad
Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko sebe postavite na prvo mesto

ukc ljubljana m24 sr
Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k dobavitelju

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Jure namesto ljubezni deležen jeze

16. 5. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
jure-novak-zaključek

Lea in Patricija foto: VOYO

Jure Novak je v dekletih vzbudil veliko čustev. Žal ne prijetnih. Za kamero se je namreč odvilo toliko neprijetnosti, da sta dve dekleti komaj zadrževali jezo. Zakaj pa se snidenja ni udeležila Sajra?

Kot boste videli nocoj, so v zaključni oddaji Ljubezen po domače za mizo znova sedli Jure, Lea, Teja in Patricija. Vzdušje je bilo ob tem zelo napeto in neprijetno tudi za voditeljico Tanjo, čeprav se je Jure trudil z nasmehom prebiti skozi pogovore. A Patricijina jeza je vse bolj kipela, tekom njenih odzivov, pa je postalo jasno, da je potem, ko je zapustila Čemšenik, med njima tako zelo počilo, da sta prekinila vse stike.

Jure na stvari gleda drugače kot dekleta. foto: VOYO

Kaj pa se je zgodilo med Juretom in Leo? Tudi ta zgodba nima vzpodbudnega konca, saj so negativni občutki v lepi rjavolaski tleli že v času, ko sta skupaj snemala oddajo, ko pa so po pikniku na travi ugasnile kamere, se preprosto nista več videla.

Pa Teja in Sajra? Teja je po snemanju spoznala fanta, Sajrinih vtisov pa niso predstavili, saj je dekletu pot prekrižala bolezen. »Takrat me ni bilo, ker sem zbolela, je pa res, da tudi nisem imela pretirane želje po srečanju,« je iskreno pojasnila Sajra, ki je v šovu spoznala moškega, ki danes v njenem življenju predstavlja veliko lekcijo.

Zaključno srečanje foto: VOYO

Napetost v zraku foto: VOYO

prejšnji članek
Jan Plestenjak hvaležen po razprodanem koncertu
Svet slavnih
Jan Plestenjak hvaležen po razprodanem koncertu
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Kako se je Sanela znašla pred TV kamerami?
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Kako se je Sanela znašla pred TV kamerami?