testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Danica modro o žaljivkah

18. 5. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
2_danica lončarič

danioca lončarič foto: osebni arhiv

Danica ocenjuje, da je velika razlika med izražanjem lastnega mnenja in žalitvijo. Kaj natanko ima v mislih, razkriva v enem izmed zapisov, ki jih deli s svojo spletno publiko kot NLP svetovalka.

Vse več ljudi brez zadržkov in empatije niza žaljive besede, zlasti na družbenih omrežjih, kjer se lahko skrijejo za zaveso anonimnosti. Ostrim besedam nemalokrat sledi pojasnilo, da gre zgolj za izražanje lastnega mnenja. Pa gre res?

Danica Lončarič foto: DK

NLP svetovalka Danica Lončarič, ki jo spremljamo v oddaji Poroka na prvi pogled, ima moder nasvet za vse tiste, ki radi delite svoje mnenje. Način, kako ga izrazite, je namreč zgolj korak proč od navadne žaljivke, ki z dobronamernim podajanjem lastnega mnenja nima prav nič skupnega.

»Ko izražate svoje mnenje, se najprej vprašajte ali vas je kdo vprašal po njem, pri izražanju pa bodite previdni pri izbiri besed, saj vaše mnenje ne sme biti žaljivo ... Če je žalitev, potem niste izrazili svojega mnenja ampak svoja negativna čustva, torej bi se lahko izrazili, da ste odvrgli "smeti", ki ste jih nosili v sebi in ste samo čakali trenutek, da jih nekam vržete ven,« je delila svoje razmišljanje Danica, s katero se tudi mi zelo strinjamo.

prejšnji članek
KiK: cena pove vse!
Moda&Lepota
KiK: cena pove vse!
naslednji članek
Ljubezen po domače: Jure Struna po šovu našel srečo
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Jure Struna po šovu našel srečo