Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Zaljubljena Lea našla sorodno dušo

19. 5. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
lea-bertoncelj

Lea Bertoncelj foto: POP TV

Za Leo Bertoncelj snemanje oddaje Ljubezen po domače ni bilo najbolj prijetno, se ji je pa kasneje nasmehnila sreča, po kateri je hrepenela. Spoznala je namreč čudovitega fanta, s katerim si želi ustvariti družino. 'Ko sva se našla, sva oba začutila, da sva si usojena.'

Lea, gledalcem šova Ljubezen po domače si se predstavila kot prijetno dekle. A med snemanjem se pravzaprav nisi najbolje počutila, čeprav si se trudila, da bi zgodbo lepo pripeljali do konca. V kakšnem spominu ti je ostala izkušnja?

Res je, že ko sva šla v Španijo sem videla, da se z Juretom nebo izšlo. Takrat se žal izven kamer nisva razumela, a zaradi pogodbe sem enostavno morala stvari izpeljati do konca, pa če mi je bilo to všeč ali ne. Se mi zdi, da je opazno, kako se je moje razpoloženje od polovice snemanja spremenilo. No mogoče to opazim samo jaz, ampak sama vem, da sem postala bolj resna, ker mi ni bilo prijetno. Kakorkoli na koncu pogledaš, je bila še vseeno zelo zanimiva izkušnja, ki je nikoli ne pozabiš. Smo imeli seveda tudi veliko lepih trenutkov.

Lea Bertoncelj foto: POP TV

Po koncu resničnostne dogodivščine se ti je nasmehnila sreča v ljubezni. Se je zgodilo nepričakovano?

Ljubezen se je zgodila zelo nepričakovano. Še na začetku, ko sva se spoznavala, si nisem mislila, da bova kdaj skupaj, ampak najini dušici sta bili enostavno za skupaj in tako se je kar zgodilo. Vsak si želi iskrene zveze, kjer si lahko z nekom 100 - odstotno to, kar si in to sem našla. Vem, da ni vse v rožicah, ampak s pravo komunikacijo in iskreno ljubeznijo, je res vse lažje in lepše.

Nam lahko zaupaš, kaj ti pomeni ta skrivnostni mladenič, ki je osvojil tvoje srce? Kaj ti je pri njem najbolj všeč?

Niti ne morem opisati, kaj mi je najbolj všeč na njem, ker zame je vse na njem najlepše, še posebej njegov unikaten karakter. Ob njem se iskreno počutim čisto izpopolnjeno. Oba sva bila v preteklosti zelo previdna, koga spustiva v svoje življenje, ampak ko sva se našla, sva oba začutila, da sva si usojena. Tako kot jaz, je tudi on našel nekaj, kar je iskal že celo življenje in to je najina ljubezen. Pomeni mi toliko, da si z njim želim ustvariti družino. Potem lahko sklepate, koliko mi pomeni. Vsem želim, da najdejo tako lepo in iskreno ljubezen.

Lea s svojim dragim fantom. foto: Osebni arhiv

Lea Bertoncelj foto: POP TV

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Sanela kot dekle žrtev medvrstniškega nasilja
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Sanela kot dekle žrtev medvrstniškega nasilja
naslednji članek
Jason Momoa naj bi bil spet zaljubljen
Svet slavnih
Jason Momoa naj bi bil spet zaljubljen
#obraziavenija
obraziavenija